Inn i solnedgangen
Solnedgangen tok jeg en kveld på min balkong. Fuglene har jeg lagt på i PS.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-11-02 20:30:27
    Versjon #2
Utstyr
  • Sony P200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger401
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162795} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Christian H.

Ikke helt dumt dette. Lyset stemmer rimelig godt på fuglene. De er plassert bra i forhold til sola og bevegelsesretningen er passe gjennomtenkt. Fargene er bra. Tror himmelen lider litt av at du legger ut så små filer. Dette bildet er på 39kb, mens grensen er 250 kb.
Odd E. k.

Så fin en utsikt du har fra balkongen da. Du har alltid med kameraet kan eg tru. Flott bilde dette her, med fugler på trekk i solnedgangen. Fine farger med et utsøkt utsnitt. Flott!!!
Ina W.

veldig lekkert! Sola og fuglene er godt plassert. Ville klonet vekk det nederst i midten. (flekker eller noe sånt på linsa..) Ellers et veldig vakkert bilde!
Bente K.

Takk for raske og positive kommentarer til solnedgangsbildet. Og ja Odd, jeg har alltid med kameraet som har passe håndveskestørrelse.
Flekken skal jeg fjerne Ina, den så jeg faktisk ikke før nå.
Med dette med filstørrelsen lurer jeg litt på. Når jeg komprimerer bildene velger jeg piksler i høyden og bredden med hensyn til plassen her. Jeg har ikke funnet noen måte i PS hvor jeg kan regulere antall bites på bildefilene. Hvis du kan hjelpe meg med det Christian blir jeg glad for det.

Bente
Christian H.

Bruk Save for Web-funksjonen. Der kan du stille inn jpg-komprimeringen slik at bildets størrelse ligger tett opp til 250 kb.
Mone S.

Hei. Synes dette ble flott, med fugler mot en rosa himmel. Fin komp og et sart uttrykk. Fin Ps jobb også.

Mvh Mone
Jan Frode A.

Et enkelt, men duverden så elegant motiv. Jeg syntes godt om den nesten ensfarga bagrunnen som gradvis blir mørkere nedover. Fin detalj som gir mye for helhetsinntrykket. De få elementene i bildet balanserer godt, med fin plassering av sola og fugleflokken i bildeflata. Utsnittet passer.
Noen flekker er nevnt; de trekker litt ned desverre.

mvh Jan Frode
Atle H.

Flott fargebruk, det vesentlige her er at fuglane er over sola på den måten blir det mykje meir spenning i bildet. Plakat efekt!
Bente K.

Takk for hjelpen Christian, jeg fant ut av det.
Til alle: Det var hyggelig å få så positive tilbakemeldinger på mitt første forsøk med å kombinere to bilder i PS.
mvh Bente
Fred S.

Innlagte fugler høres godt ut, det hele ser vakkert ut, og innleggelsen har du gjort strøkent. Kanskje ikke all verdens mest spennede bilde, men en småpen liten klisje med rimelig høy posterfaktor.

vh fred
Tone A.

Flott stemningsbilde med eit minimalistisk uttrykk. V2 blei flott med fin komposisjon og fine pastellfargar. Bra jobba i PS, Bente! Bildet skulle berre ha vore større !
:) Tone
Espen A. I.

Godt eksponert, men drømmen ville være om fuglene hadde dannet den velkjente trekanten i formasjon. Uansett, veldig bra tatt det her! :)

Mvh Espen:)
Bente K.

Takk til dere siste også.
Tone, jeg skal se om jeg får lagt inn større bilder heretter. Ble gjort oppmerksom på save for web funksjonen nå. Hva bruker du?
mvh Bente
Avsluttet .

Hei Bente
Ja her ser man tydelig hva som skjer når et bilde blir komprimert hardt. v1 er på bare 40 kb, mens v2 som ble veldig lekkert er på over 170 kb.

Fine farvenyanser fra nederst og oppover, enkelt og liketil. Stilig med solen som er på vei ned og selvsagt fuglene.

mvh arild
Eli B.

Dette likte jeg kjempe godt, da spesielt v2.
mvh Eli
Magnar B.

enkelt, vakkert! Det skal ikkje alltid så mykje til i foto… ein må berre gjera dei rette tinga… syns du gjer det her! Stå på!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu