Fergekaien.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger557
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_160827} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Inger Anne Maritsdotter V.

Kategori fugler ?

Liker fargene, lyset og den idylliske naturen i dette bildet, blir l i t t usikker på hva du egentlig ønsker å formidle ?

Inger Anne
Inger-Lise S.

Ja,hvorfor ikke en fergekai, like godt som noe annet? Komposisjonen er god og det gjorde seg med de blå ''tårnene'', ett på hver side. Jeg vil tro du her har falt for det blå og nesten symmetriske.
Men noen fugler ser jeg ikke;-)

Inger-Lise
Steinulf L.

Symmetrisk og greit, men virker litt tomt på meg.
Stine J.

Symmetrisk og greit motiv av en ferjekai. :-) Litt lite kontraster og farger, du kan hente ut mer med en liten justering i curves.

mvh Stine
Janne L.

Det er det blå og symetriske jeg liker. Som vanlig er jeg forsiktig med fargene. Jeg liker ikke når det blir overdrevern bruk av farger.

Ser jeg er havnet i kategori fugler. Det skylle være diverse. Men kanskje det hadde gjort seg med noen fugler for å få bort tomheten.
Janne
Odd Tore S.

Symmetrien er i orden her, bildet er vel egentlig et studie i geometri, hvor formene i selve rampemekanismen og bommen er innholdet i bildet.
Jeg oppfatter det i alle fall slik.
Som du presenterer det, kunne det godt vært et innlegg i en sak om et nedleggingstruet anløpssted. Tomheten midt i bildet er påtrengende, uvant.
Vi er vant til at der skal det være noe, men det mangler her. Og det skal heller ikke være der om motivet i bildet er geometri eller nedleggingstruet.
Odd Tore
Øyvind A.

Motivmessig greit nok. Men symmetrien er ikke tilstrekkelig reindyrket. Og bildet blir også veldig ''rett på'' og dermed lite interessant. Mer spennende lysforhold kunne hjulpet noe, og da kanskje heller som en s/h variant.
Ø.
Eistein G.

Dette bildet er akkurat så tomt og intetsigende som et fergeleie er. Det er et sterkt dokumentarbilde. Og fordi det på en så fundamental måte bare beskriver fergeleiet i den symmetriske funksjonaliteten det er bygd på bakgrunn av, liker jeg det svært godt. Kommentarer som går på den tekniske utførelsen synes jeg er latterlige. Bildet dokumenterer! Thats it!
Bjørn J.

Hei
Et ok dokumentasjonbilde med en stram og fin komposisjon. At symetrien ikke er helt rendyrket synes jeg er bra. Jeg hadde økt kontrasten litt.
Birger J.

Kanskje foto.no`s eneste bilde av en fergekai. Artig med slike hverdagslige detaljer, liker sånt.
Geir F.

Ble nesten litt irritert over det Eistein skrev for vedkommende tok ordene ut av munnen på meg.
I tillegg ville jeg kanskje lagt bildet ut i s/hv og økt kontrasten og understreket den dysterheten man gjerne får når man kommer for sent!
Spesielt hvis det er nyttårsaften!
-geir f-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu