Traktoregg i morgentåke.
Morgensola er i ferd med å bryte igjennom morgendisen.
Virker det litt skjevt?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-20 20:04:15
    Versjon #2
Utstyr
  • Sony P200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger368
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_160813} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .

Hei Bente

Bilde er veldig fint, og det hadde sikkert vært fint uten de traktoreggene også. Flott utsnitt og fine høstfarver formidler du her igjennom morgendisen som også gir spenning i bilde.
Hipp som happ med versjonene for meg, liker begge, og når du først nevner skjevhet, er ikke helt sikker, følte kanskje det samme som deg når jeg ser på tretoppene, iallefall de til venstre??? heller ørlite.

Vakker bilde uansett Bente

mvh arild
Gro K.

Kjempefint og stemningsfult bilde. Jeg liker traktoreggene. De gir noe ekstra. Jeg liker nok v1 best. I v2 så syns jeg alle fargene og tåka kjemper litt om oppmerksomheten...
Sidsel A.

Jeg liker vel egentlig ikke traktoreggene, fordi jeg ikkeliker dem i landskapet. Selvfølgelig forteller de noe, men jeg tror jeg ville hatt skoten uten eggene.
Fin tåkedis og høststemnign.
mvh Sidsel
Odd Tore S.

Høst med traktoregg i tåka, litt uvanlig, men uheldigvis stadig mer vanlig.
Traktorene legger sine egg overalt, og de blir etterhvert et uungåelig innslag i jordbrukslandskapet. Jeg synes ikke at de er vakre, de ødelegger de fine linjene som preger gamle kulturlandskap, men de er nå der.
Her har du gjort dem til et element i bildet ditt. Klart jeg heller ville sett dette uten egg, men når de først er der, er motivet til å leve med. Eggene er med i bildet mer enn at de aktivt bidrar til komp.
På denne skjermen er v1 litt slapp i fargene, mens v2 opplagt har for mye futt. Men det er på denne skjermen.
Odd Tore
Bente K.

Takk for kommentarer, de setter jeg veldig pris på.
Disse traktoreggene ser nesten ut til å ha blitt en del av kulturlandskapet slik vi ser de overalt nå.
Min tanke her var å prøve å bruke eggenes form som en installasjon i bildet og tror nok at de har et potensiale der. Om jeg har lykkes med dette er en annen sak.
mvh Bente
Mone S.

Flott høstmotiv, stemningsfullt og fargerikt. Holder en knapp på vers 2.

Mvh Mone
Avsluttet .

Väl komponerad bild med stämningsfull dimma och vackra färger. Kanske jag saknar lite skärpa i bilden, men det känns inte som det viktigaste i motivet. Måleriskt och vackert är det likväl!
Mvh
Elisabeth
Avsluttet .

Tåke er ofte stilig når du er ute selv, men på bilder blir det ikke helt det samme.. Med mindre den ligger litt på avstand ;P Likte den første versjonen best jeg da, flotte farger, og jeg synes traktoreggene passer godt inn ettersom de plukker opp fargen fra tåken ovenfor og binder bildet sammen :)
Takk for kommentar forresten :)
Tone A.

Eit stemningsfullt tåkebilde med haustfargar som fargeklattar. Den lyse bakgrunnen med tåka har ei litt trolsk stemning som bryt med haustrea og traktoregga. Fin komposisjon der traktoregga skaper kontrast i naturen. Dei haustfarga stråa skaper ei linje i diagonalen i forgrunnen. Fint fanga motiv!
:) Tone
Stine J.

Hei,

Fint komponert høstmotiv, selv om jeg ville foretrukket det uten traktoreggene. Fargene er best i v2. Savner litt skarphet i hele motivet. :-)

mvh Stine
Bente K.

Takker igjen for kommentarer. Det er fint å høre at dere ser noe i bildet som jeg ikke har tenkt på. Jeg er enig i at skarpheten kunne vært bedre.
mvh Bente
Fred S.

Traktoregg;...det var et nytt ord for meg. Her oppe i Namdalen heter de bare ''roinnballa'', og vi har mer enn nok av dem i bygda jeg bor i. Så mange, faktisk, at jeg enda ikke har vurdert dem som motiv.
I bildet ditt blir de et ''utfyllende'' element mot en type skog som vi har sett mye av den siste måneden. Litt uskarpt, kanskje, kunne også ha tenkt meg et 2 cm kutt oppe, men ellers framstår motivet mykt og pent.

vh fred
Atle H.

Dette lika eg ,svært bra gjengitt ,den softa mjuke lyset passar så absolutt dette flotte motivet. Etter min smak...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu