Pinocchio
En ærverdig gammel bygning malt i avsindig grelle og smakløse farger.
Huseieren kan muligens være en løgner.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF-S 17-85 mm IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger438
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_159726} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Helge R.

Morsomt bilde, jeg synes det er litt snaut på venstre side, ville også tatt en cm på høyre side.
;)Helge
Judit W.

Hei John!

That's funny :)) Very good association and perfect seen! I like the title very much. The working out is good too. I like it ...

Have you already found Gepetto? :)

Judit :)
Kamran I.

Morsom bilde med knall farger som røsker litt i øya. Assosiasjonen er nevnt:)

Godt observert ikke minst.
Odd Tore S.

Strålende eksempel på en fargeklatt som frisker opp i feil miljø og går langt over grensen til det smakløse. Til og med overvåkningskameraet er holdt i samme farge, så her er det gjennomført.
Kombinasjonen av vindustyper viser klart at bevaring av original stil ikke var prioritert her.
Gateskiltet med -smauet gir mer næring til bildet av malplassert.
Bra symbolikk i den lange nesa.
Kreasjonen oppnår i alle fall å få oppmerksomhet, og for noen er det det viktigste.
Odd Tore
Linde G.

Hei der
Godt sett og gode assosiasjoner du har her.. LIkte det godt, og det er jo også deilig å se at slike fargeklatter står der og gjør livene våre litt mere fargerike.
Veldig bra, og personlig skulle jeg ønske det var flere slike hus, om ikke på hvert eneste gatehjørnet.

Hilsen
Linde Gilberg
John H.

LG: Velkommen til Bad Taste City, også kjent som Stavanger. Byen der en hel sentrumsgate er malt i de mest motbydelige farger. Jeg har sagt hva jeg mener om dette tidligere:

http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=197387
Fred S.

Mangelen på smak blir enda mer påfallende når en sammeligner dette monsteret av et hus med nabohuset; forsåvidt heller ingen skjønnhet, men traurig norsk så det holder, en murt affære det går 15 av på dusinet i hovedgate i min nærmeste by, Namsos.
Litt pateisk å se dette huset, egentlig; gudene vet hva slags vyer de har hatt, både de som bestemte fargen, og de som fant på et malplassert fransk navn på butikken vi ser. ''Malplassert'' er forresten et ord som dekker det meste her; ikke en gang de regntunge gatene harmonerer med denne oransje klossen, og flaggstanga kommer i samme kategori.
Vi har mange eksempler på slikt i Norge, du har funnet ett. Bra.

vh fred
Kristel S.

Hei John :)
Ja da er vi i gang, he he.
Jeg var nettopp selv og tok bilder av dette huset, men tydeligvis ikke på samme dag, jeg fikk finere vær. Har holdt igjen med å legge det ut, men nå må jeg bare ;) Mitt bilde er tatt andre veien, nettopp pga av det hvite huset, som faktisk er det som skiller seg ut fra resten av gata.
Men det skal sies, at når jeg nå tok gata i nærmere betraktning, så ble jeg mer enig med deg om grimheten. Dette fordi at det er et par-tre hus som skjemmer ut resten med sine blasse, grelle pastellfarger (og sammensetning). De passer ikke sammen med de ellers så kraftige fargene. Det som er morsomt her, er at du og jeg har forskjellige intensjoner med bildene, derfor er det gøy å se hvordan vi velger å framstille motivene. Håper du tar mer bilder her i fra :)
Dette bildet synes jeg var mørkt, men liker vinkelen du har brukt.
Mvh Kristel.
John H.

Jeg synes at grimheten nærmest ble komplett med funkis-betongklumpen ved siden av. Ellers har jeg også sjølvsagt tatt et bilde av ''ditt'' motiv, på den andre siden av gaten. Kommer snart.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu