Utstyr
  • Canon EOS1n
  • 50 1,4
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.8
  • FilmtypeIlford Delta
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger341
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_15931} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Kai F.

Har du tatt dette bildet? Er ikke det 2Pac Shakur? bare spør.
kai
Vemund L.

Syntes også det kan se ut som 2pac, prince sigaretten tyder riktignok på noe annet, kan selvsagt være AF som har tatt det likavel, om det ikke er det, så bør det fjernes.

Bildet, det er meget bra, syntes jeg. Fine diagonale linjer, bra kompa, og fint lys. Meget godt portrett.

Vemund
Mattias R.

ännu ett porträtt som faller mej helt i smaken! riktigt bra. skulle jag vilja ha på väggen =). gut.
Anders J.

Kai: når begynte 2Pac Shakur å røyke prins mild? Genialt bilde forresten. Hadde sigaretten blitt bytta ut med ein sigar så hadde eg definitivt fått litt Cuba følelse. Men her er det stemning i massevis. Liker blikket mannen gir.
Marius J.

Kjempebra !!!!!
Marcelo V.

Enig med AJ, fin komp. Fint med litt kornete
grain.
MV
Geir B.

Ser det er en diskusjon om hvem som har tatt bildet
og hvem som er avbildet, det vet eg ingenting om.

Men det er ett meget godt Fotografi uansett !!
Andreas F.

Dette er Said.

Han er flyktning og kommer fra Somalia. Bildet er faktisk tatt ''on location'' midt på bondelandet i Hedmark.
Utstyret som ble brukt et en EOS 1n 50 mm og blender 1,8. Avstanden til motivet tror jeg var drøyt en halv meter. Det var ganske mørkt og jeg brukte en Metz 60 ct4 stavblits som eneste belysning. På blitzen hadde jeg en LumiQuest boocher. Filmen er Ilford Delta 400, fremkalt i 6-6,5 minutt i T-max fremkaller. Det gir den myke kontrasten. Bildet er så kopiert og etterbelyst endel på Kodak Polymax papir og scannet på en usansynlig dårlig billigscanner.

Kan foresten ikke huske at dette bilde er publisert noen gang før.

2Pac Shakur??? Mener å huske han drev med rap el. noe.... Seriøst, ærlig talt, hvorfor i all verden skulle jeg legge ut bilder jeg ikke har tatt selv? Jeg levd av å være fotograf de siste fem årene. Tar rundt 100.000 eksponeringer i året. Da skulle det bare mangle at jeg hvertfall klarte å få et par bra bilder.

Trøtt nå. Skjærp deg Kai, meldingen din var ufin.

Andreas
Haiman A.

Nå overreagerer du, Andres. Han bare spurte. Det har han skrevet klart og tydelig. Skjønner ikke hvorfor Kai skal kjerpe seg. Jeg ser overhodet ikke noe ufinheter i den meldingen.
Det er faktisk ikke så rart at Kai spør.
Denne Said fyren er jo kliiiiiiin lik 2pac shakur!
Som den store ''stjernen'' han var, er det selvfølgelig blitt publisert en gooood del bilder av han rundt omkring i verden. Noen av de bildene er faktisk ganske lik det bildet her.

Jeg må inrømme at jeg tenkte på det i det jeg så bildet første gangen jeg og.

Men jeg skjønte at det ikke stemte helt pga den Prince røyken som Vemund også har påpekt.

::Haiman::
Andreas F.

OK... jeg tok litt hardt i. Var fryktelig trøtt i natt etter å ha jobbet nesten to døgn i strekk. Ble litt irritert fordi diskusjonen stort stort sett gikk på om jeg har tatt bilde eller ikke. Det er helt greit å spørre, problemet var bare at hvis du tar alle innleggene under ett, ble jeg mellom linjene beskylt for bildetyveri. Det liker jeg dårlig.
Trond S.

DRITFETT!!!!!
Rune Edvin H.

Minner meg om noen av Tom Sandberg sine portretter, hvilket ikke er den dårligste attesten jeg kan gi deg.
Rune
Rune Edvin H.

Likte forresten svaret du gav på spørsmålet om du hadde tatt bildet selv. Det er jo noe som burde være selvsagt for de bildene som ligger her. For å være litt sær: Kan du legge ut en ny versjon der han røyker rullings isedenfor?
Rune
Andreas F.

Nei, jeg tror Said er sendt tilbake til Somalia for lenge siden.
Erik N.

Mykje bra!! Fint å se et skikkelig gjennomført bilde her.. Eller, jo, det er mye bra på bildekritikken, selv om det etter min mening kan bli litt for mange ''elger i solnedganger''. Uansett, dette var et bilde som i hvert fall gav meg litt lærdom :-). Hmmmm. kan ikke helt tro at det er folk her som legger ut bilder de ikke selv har tatt, hvorfor skulle de gjøre det? Næh, det blir bare for dumt.
Mikael L.

Fräckt porträtt, bra!
/Hälsningar Mikael
Vemund L.

EN: Det har vært flere eksempler på at folk har lagt ut bilder her de ikke har tatt selv, det har vært lagt ut bilder hentet fra andre sites på nettet, tatt fra www.uglypeople.com samt stjålet fra ANDRE foto.no'ere. Sikkert defor an etterhvert er litt var for dette, og det kan har godt uretferdig utover fotografen i dette tilfelle. Uasnett må det jo være tillat å spørre, så lenge de gjøres på ordentlig måte, syntes jeg.

Vemund
Andreas F.

Unskyld. Jeg var litt for krass. Min drålige unskylding er at jeg var fryktlig trøtt. Selvfølgelig skal man spørre og være kritisk.

Andreas
Erik N.

VL: Ok.. Tillat å spørre :). Kanskje æ e litt naiv. Ser som sagt bare ikke vitsen i å legge ut noe man ikke har gjort selv.
Arvid B.

Dette er eit usansynleg godt bilde.
Arvid
Kai F.

Så var det min tur å si noe igjen. Bildet er utrolig bra. Princen i munnen burde fått meg bort fra tanken om 2Pac. Sorry, men jeg måtte spørre.
kai
Ishi K.

Veldig bra bilde. Bare for å være litt pirkete, synes jeg at du burde vente ca. 10-15 sek. til slik at sigarettasken blir lengre. mvh K.
Carsten A.

Meget bra bilde, lite å legge til etter at alle har sagt sitt. Kunne forøvrig ha tenkt meg dette uten sigarett. Ikke fordi jeg selv har lagt bort røyken, men fordi jeg syns at sigaretten, som plassert, ikke føyer seg helt godt inn i bildet.
MVH CA
Lars-Anders M.

Ett bikde med karakter.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu