Bildet inngår i albumet Left-overs -
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon 18-15mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger599
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_159305} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Erik B.

Stilig, og definitivt kreativt.
Judit W.

Hei Gro!

You posted a very interesting collage about banana peelings – a good storytelling! I like the working out and the idea very much. Your presentation is very elegant and tasteful. All in all, I like your photo ...

Judit :)
Avsluttet .

Vakker presentasjon av vakre bilder som vanlig fra deg. God idé og god løsning. Delikat er ordet :)

Jakob
Avsluttet .

Fin presentasjon og symbolikk. Jeg er faktisk litt usikker på bilderekkefølgen. Kanskje du kunne avsluttet med det første bildet? Jeg var heller ikke helt fortrolig med skyggen til å begynne med, men den vokser på meg. Det er en slags underliggende tanke som ligger bak det hvis jeg forstår deg rett. Teknisk bra bilder. Kanskje du kunne prøvd med tynnere rammer rundt bildene?

Mvh
Gro K.

Tusen takk for kommentarer, folkens:)

Marius: Jeg er også veldig usikker på bildesammensetningen. Og valg av bilder i det hele tatt. Er i tvil om bildet til venstre passer inn. Jeg håpet å få noen kommentarer på dette, så takk skal du ha!

Jeg er enig i det med tynnere ramme.. eventuelt en lysere en. Takk for tips!
Ha en god natt!
Jon Fredrik S.

Synes også dette fungerer veldig godt. Er enig i at rammen muligens blir litt i overkant kraftig. Synes absolutt bildet til venstre skal få være med. Jeg liker rekkefølgen slik den er også, selv om jeg er enig i at bildet til venstre godt kunne være det siste i stedet for det første. Bildet endrer seg nokså mye dersom man speilvender det, synes jeg, noe jeg absolutt ikke alltid synes. Toner og farger er kjempebra, synes jeg.

Jeg synes ''signaturen'' under bildet skulle vært en signatur, og ikke skrevet i en font - slik det er nå ser det ut som en signatur, men det er det jo ikke... En skannet signatur ville være bedre, synes jeg.

Mvh JFS
Camilla S.

Heisann

Kjempe spennende og krativt!
Fine og naturlige fargetoner, likte denne serien din. Pent utført, rammen er fin den, men du kan gå ned til en litt tynnere strek.
Liker fonten på signaturen din, synes den er pen å se på! Har lagt merke til den fra før på tidligere bilder du har lagt ut.
Stå på videre, du er flink!

-Camilla
Avsluttet .

Aldrig trodde väl jag att bananskal skulle kunna te sig intressant! ;o) Men det gör de i ditt kollage här. Kanske jag tycker skärpedjupet är något kort men det är petitesser. Den vä bilden är jag lite osäker på och jag får betrakta den en stund. Formen på bilden leder en in i kollaget, som en röd matta in på en scen.
Jag tror dock att jag hade velat ha den bilden med samma brännvidd som de andra två bilderna för att få till en enhetlig balans. Just nu dominerar den vä bilden kollaget.
Iden gillar jag gättemycket och helhetsintrycket är mycket trevligt! Ser fram mot fler!
Mvh
Elisabeth
Espen A. I.

Artig montasje, veldig bra utført nok en gang av deg Gro:) Første som slår meg er disse (fargerike;)) rammene dine som fungerer gang på gang. Fargene i bildene er også meget gode sammen med bra komposisjon.

Espen AI
Gro K.

Hei og oi!! Tusen takk alle sammen:)

Jon: Angående speilvending... Tror det kunne tilført noe positivt, ja! Takk for tips til deg også!
Avsluttet .

Hei Gro
Veldig kreativt, og det funker. Syntes det ble severdig, spennende sammensetting.

Har hatt en ide i hode om banan jeg og, f.eks. fra helt grønn til modnet og til slutt brun og uspiselig.

Likte dette bilde ditt jeg.

mvh arild
Jon Fredrik S.

Må bare skyte inn at jeg også liker fonten veldig godt. Om poenget er å skrive hvem som har tatt bildet, fungerer det jo fint, men jeg tenkte signatur da jeg så det, eller i alle fall håndskrevet navn - og da ser det liksom ikke helt ekte ut med en font.

Tja. My two cents.

Mvh JFS
Gro K.

Takk til dere også:)

Arild: Bananer er morsomme! Gleder meg til å se det, så håper det blir noe av!
Jon F: Har ikke tenkt så mye på ''signaturen'' min, bortsett fra at jeg vil ha en type font som reflekterer meg og bildene mine. Jeg er enig i det du sier, så kanskje jeg skal teste ut å skanne inn en ekte en... Ingenting kunne reflektert meg bedre;)

Linde G.

Berre bananlekkert dette bildet. Det skinner så 100 % igjennom at du er grafisk designer for det oser av god smak ..den måten du setter sammen tingene på og signaturen din og i det hele tatt. Jeg har en venninne som også er grafisk designer og jeg vet at folk som dere tar ikke lett på detaljene, det meste er gjennomtenkt. Skal følge arbeidet ditt videre tenkte jeg !

Hilsen
Linde Gilberg
Anders B.

Dette var tøfft. Behaglig og se på også.

Syntes bilde i midten og det til høyre blir litt like, men siden det er det samme skallet du tar bilde av må det jo nesten bli sånn.

Setter plus i boka og markerer deg som bokmerket fotograf, du har mange spennende og kreative bilder. Fortsett med det.

Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu