Bindingsverkhus i Stadthagen
Dette bildet er tatt i den lille byen Stadthagen, ca 4 mil fra Hannover.
Denne bygningen ligger i utkantan av torvet, som er omkranset av flotte gamle bindingsverk- og murhus. Dette er en av de byene som ''unnslapp'' bombene i 1945.
Jeg synes huset er flott, og er fornøyd med bildet, selv om endel detaljer er redusert i komprimeringen.
Hva synes dere om mitt første forsøk på å presentere arkitektur på dotten ?
Utstyr
  • Nikon CoolPix 950
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger267
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_155636} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Lasse E.

Hei, det var et veldig fint hus med flott bindingsverk. Men bortsett fra det forteller ikke bildet noe mer. En person i forgrunnen har fått kappet av beinet, og lampen til venstre henger i løse lufta. Jeg savner storyen i bildet, men prøv igjen!
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei!

For meg så blir dette mer gatemiljø enn arkitektur, selv om arkitekturen på huset du nevner er veldig spesiell og fin, så er komp. og kameravinkling slik at det også viser ''så mye mer'' - og det trenger jo ikke være noe negativt.
Syns den lykta der forstyrrer l i t t , ellers et ok bilde fra et idyllisk gatemiljø.

mvh-iav-
Christian Erik B.

Ser omtrent akkurat ut som en bygning jeg har til modelljernbanen min!

Jeg skjønner meg ikke på venstresida her - er det manipulert? Hodet til et menneske sitter der og glor, men kroppen ser ut til å forsvinne under fortauet som de andre menneskene går på... Snodig.

Bildet ville sikkert blitt bedre om du retta opp en grad mot klokken!


Mvh CEB (-:
Helge A.

Takker for kommentarer.
Lasse: Er nok egentlig enig med deg i at bildet forteller meg mye, som har vært der og opplevd et flott miljø, men langt mindre til dere som kun ser den ene bygningen. At beinet er kappet av skyldes et minimum av nødvendig oppretting:-)
Inger Anne: Enig i at lykta forstyrrer litt, men jeg avsluttet ''kloningsarbeidet'' da jeg kom til den :-)
CEB: Venstresiden i bildet var skjemmet av det samme som på de fleste bildene jeg tok her. Det kom alltid noen rett foran meg når jeg skulle ta bilde.
Her er det klonet bort 2 personer, men overså det ''resterende'' hodet på min noe mørke skjerm :-)

Helge
Christian Erik B.

Hehe. En virkelig grotesk detalj! Når jeg kjøpte ny LCD-skjerm så jeg også mye rart i bildene mine som tidligere hadde vært gjemt.
Judit W.

Hei Helge!

You chose a perfect sunny day for taking a photograph about this old typical north-German building. The façade is breath-taking and the signboard on its corner is beautiful as well – all details are amazing. The blue sky frames your photo very well. The street-lamp disturbs the sight a bit on the left – is it on the wall? Its proportion seems to me too big. But still, I like your picture very much.

Judit :)
Jan Frode A.

Veldig gode detaljer i et flott og skarpt lys. Egentlig godt gjort å få slike gode tegninger og og nyanser mot det hvite på bygningen i såpass sterk sol. Sånt sett har du klart å beskrive bygningen veldig godt.
Miljøet rundt blir litt så som så. Det er jammen ikke lett å få det ideelle standpunktet og komposisjon når det vrimler av folk rundt. Noen forstyrrende elementer er nevnt, men inntrykket jeg sitter igjen med sier at du har kommet deg bra gjennom dette.

mvh Jan Frode
Avsluttet .

Hei
Dette var et meget vakkert bygg. Som Jan Frode skriver så er jeg og enig i at du har fått til et meget bra bilde med det sterke sollyset som er her og alle forstyrrende elementer kan jo ikke du gjøre noe med, kanskje lurt deg ut på natten for å saget ned det treet som står i veien:).

Nei, joda veldig fint.

mvh arild
Lars-Anders M.

Hvorfor kutte beinet? Ødelegger bildet!
Helge A.

Takk for de siste kommentarene også.
Judit: Thank you for your nice comment. I agree with you about the street-lamp. I tried to use the clone tool to remove the lamp, and ''reconstruct'' the roofs of the buildings in the background.
Well, I have more than 30 years of experience as construction engineer, but this time I failed :-)
Jan Frode og Arild: Miljøet her var flott, men for en fotograf, desverre med mange trær, uteserveringer med store parasoller og masse mennesker. ''Oppryddingsjobben'' ble for stor !
Lars-Anders: Jeg hadde valget mellom å rette opp bildet/bygningen, eller å la beinet være helt. ( som på orginalen). Som ingeniør var jo valget enkelt - jeg kutta... :-)

Helge
Judit W.

God morgen Helge!

That was funny :)

With a bit less than 30 years of experience (9 years as a building manager and 20 years as a civil engineer teacher) I cannot help you in this problem :) But I can promise you that I won't ask this kind of questions in the future ;)

Have a nice day!

Judit :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu