Passiflora Incarnata II
Liker spesiellt godt fargene. Litt stramt i bunn, men ellers fornøyd.
Bildet inngår i albumet Min Macro Verden - En samling av mitt macro perspektiv.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-09-01 17:52:37
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma 105mm 1:2.8D DG Macro
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/10
  • Nei
  • AnnetStativ + fjernutløser
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger628
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_153190} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Elise K.

Nok et nydelig bilde fra deg i dag! Nydelige farger. Spennende blomst. Fokuset perfekt i mine øyne.

Mvh Elise Klaveness
Inger-Lise S.

Hei Tone! Jeg er litt usikker på dette...Men fargene er lekre..Og dette synsjeg helt klart er finere enn nr. I.

Inger-Lise
Kurt S.

Flotte diagonale mønstre og nydelige, mettede farger.
Veldig bra valg av fokus.
Et spennende og flott macrobilde.
Mvh Kurt
Avsluttet .

Hei Tone
Nydelig behagelig farvespill i dette bilde. Her passer det bra at du har fokus midt i blomsten og fint med den duse blåfarven rundt.
Igjen en meget behagelig macro-blomst fra deg.

mvh arild
Tone A.

Eit nydeleg bilde der den fine blåfargen dominerer bildet. Flotte former, linjer, skarpe detaljer, og flotte fargar. Fin plassering av blomen i bildeflata med griffelen? i diagonalen. Det er eit bilde med kontrastar, og dei kvite bua blomeblada som går over i den nydelege blåtonen, skapar ein effekt som gjer at ein trur at det er noko som er avbilda i fart, mest som ein snurrebass! Flott arbeid!
:) Tone
Tone B.

Takk til dere for tilbakemeldinger! De settes som vanlig stor pris på!

mvh Tone
Jan Frode A.

Du har valgt et spennende utsnitt og plassering her. Bildet blir imidlertid litt mye blått og mørkt i tonene denne gangen (slik jeg ser det på min skjerm). Mulig at det ville ta seg bedre ut med lysere mellomtoner, for komposisjon og utsnitt er bra utført.

mvh Jan Frode
Trude H.

Dette var rett og slett flott!
mvh trude
Torbjørn K.

Knall blåfarge og veldig spennende i sentrum av blomsten. Jeg liker ikke helt det oppe i høyre hjørne, men det blir kanskje vanskelig å kutte det bort? Synes ikke det blir for mørkt, liker det slik det er nå jeg.

Torbjørn
Tone B.

Takk til dere siste for tilbakemeldinger!

Jan Frode; bildet er veldig blått :-) kikket på det på en annen skjerm i dag og der var det også litt for mørkt. På denne skjermen har bildet de fargetonene jeg ønsker og det er ikke for mørkt. Uansett skal jeg skal se hva jeg kan gjøre, men ikke lett å redigere et bilde som du i utgangspunktet er fornøyd med,,,om du skjønner hva jeg mener. Dette er veldig skjermavhengig og jeg sitter ikke på en kalibrert skjerm.

Trude; Takk :-)

Torbjørn; Du er ikke alene som ikke er fornøyd med det oppe til høyre. Ikke jeg heller! Jeg har klonet bort noe, men ikke lett å løse den - iallefall ikke med mine ps kunnskaper. På andre opptak av denne planten har jeg gått enda nærmere, men det ble selvsagt helt andre bilder.

mvh Tone
Karl Morten R.

Nydelige duse farger ! Liker sjatteringene i blått. Herlig defokusering utover kronbladene. Skarpt fokus i midten. Godt valg av blenderåpning ! Du har fått alt skarpt i midten samtidig som kronbladene går over i soft fokus. Liker måten lyset får det til å glinse i støvbærerne på toppen. Bra komposisjon ! Enig i at det er mørkt. Forstår godt hva du mener med at det ikke er lett å redigere et bilde du i utgangspunktet er fornøyd med ... Nok et herlig makrobilde fra deg !

Mvh
Karl Morten
Audhild E.

Orginalt og spennende utsnitt, likte det. Fin skarphet og sterke farger.

Bra bilde!

Mvh-Audhild
Rune N.

Pluss for et forholdsvis tett utsnitt, men jeg ble ikke målløs av dette, dessverre. Syns bildet er veldig mørkt og tungt, men kanskje det var nettopp det du ville vise oss denne gangen?

mvh
Rune
Tone B.

Hei igjen og takk til dere siste for kommentarer.

Rune; neida, det mørke og tunge var ikke i mine tanker da jeg la ut dette bildet, men ser jo at en del synes det er for mørkt. Bildet fremstår ikke som for mørkt på den skjermen jeg sitter på nå, men sjekket bildet på jobb i går på en annen skjerm og der var det for mørkt! Jeg har prøvd å justere litt i ps på shadow/highlight og på denne skjermen ble det for lyst, men kanskje bedre hos andre ? Tror du må gi meg litt mere tid før jeg vil være istand til å gjøre deg målløs :-) det føles som å hoppe etter Birkola!

mvh Tone
Jan Frode A.

Hos meg ble 2'ern en vesentlig forbedring. Her sitter lys og farger akkurat som det skal. I kommentaren på førsteversjonen nevnte jeg vel litt mye blått, og når jeg nå sammenligner versjonene, syntes jeg at 1'ern gir et inntrykk av blåstikk.
Så for min del blir det hipp hipp hurra for 2'ern! :-)

mvh Jan Frode
Tone B.

Hei Jan Frode,

Takk igjen for kommentar! Så kjekt at det ble bra da! Som sagt så fremstår det som litt for lyst på denne skjermen, må vel se å få gjort noe med det kanskje. Skjermkalibrering?

mvh Tone
Tom R.

Hei Tone, nu er ikke blomster min sterke side men dette faller i god smak.
Focusen sitter der den skal. Flott komp og masse fine farger. Likte begge men holder en knapp på v2.
Rune N.

Joda, 2-eren ble adskillig bedre. Artig blomst forresten, ser ut som en fargerik snurrebass (leken, altså..), eller karusell.

mvh
Rune
Viktor J.

Hei!
Et veldig bra macrobilde: god komposisjon og rene gode farger. Versj. 2 fungerer best.
MVH Viktor
Tone B.

Takker for nye tilbakemeldinger! Har jobbet litt med skjermen min ved hjelp av Adobe Gamma, og nå synes jeg ting ser litt bedre ut. Nå holder jeg selv en knapp på v 2 noe som ikke var tilfellet før justeringen av skjermen. Tror nok jeg må gå til innkjøp av skjermkalibrator med tid og stunder.

mvh Tone
Stine J.

Flott og tett av pasjonsblomsten. Klare, fine farger i v2. :-)

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu