Ready for concert
Bilde fra Ungdomssymfonikerne 05, mental forberedelse på vei mot konsertpodiet
Bildet inngår i albumet Musikkvenner & denslags - Min kvardag slik eg ser den...
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S DX 18-70 mm, 3.5-4.5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger772
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_153076} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .
Godt utnyttet teknikk og akkurat passe røff bevegelse. Jeg lurer på om ikke fokuset på bevegelse i hode, fiolinbue, armer osv. samt dybdefølelsen kunne blitt mer effektiv om du kappet venstresiden ca 1 cm inn på skuldra hans. Da ville blikket blitt ledet direkte inn mot de nevnte områder istedet for å flakke mellom venstre side/skulderen og resten. Bare en tanke. Men ellers et glimrende bilde.
Jens-Christian S.
Jeg likte også dette bildet. Det gir inntrykk av hast og stress, alt skal stemme før konserten. Er litt enig med Tommy ang. beskjæring på venstre, men ellers et veldig godt bilde.
Thorfinn B.
Tett på med stramt utsnitt gir meg opplevelsen av en musiker som varmer opp i gangen før det virkelig gjelder. Herlig formidlet Trond.
Erlend M.
Som du sikkert fikk med deg liker jeg dette bildet skikkelig godt. Uttrykket hans er meget bra og formidler mye av det tittelen henspiller på.. og de to andre i bakgrunnen øker følelsen av at dette er rett før det skjer.
Odd Tore S.
Dynamisk i sin skjevhet og uskarphet, fyrer opp under følelsen av oppvarming med stress og nerver. Paret i bakgrunnen på vei til bygger videre opp under dette, nå er det rett før.
På denne skjermen er han blitt vel mørk og konturløs i ansiktet, og arm og kropp flyter sammen. Denne delen av kommentaren vil jeg revurdere i morgen når jeg får tilgang til en mer positiv skjerm, denne er mørk og med mye kontrast.
Jeg blir litt opphengt i klokka hans, den blinker friskt og ser ganske løs ut på håndleddet. Er det praktiskt ved dynamisk buebruk da? Beklager ufotografisk sidesprang, men slikt trigger gjerne en avsporing hos meg.
Du har hatt mange annerledes og interessante bilder fra musikkens verden, artig med fotograf med ekstra innsikt.
Odd Tore
Odd Tore S.
Annen skjerm hjalp noe, men fortsatt synes jeg at pannepartiet blir i mørkeste laget. Det gir litt følelsen av sort fortvilelse som det er nå.
Odd Tore
Dag T.
Ahhh, konsentrasjon! Enig med de andre, dette funker bra.
Arne S.
Bra! Liker alt ved dette bildet. Til og med den hvite nesen som stikker fram fra mannens mørke blikk.

Eirik H.
Av ein eller annan grunn så tenkte eg umiddelbart på fiolinisten til Nick Cave då eg såg dette biletet. Det har litt røft rocke-foto preg over seg. Bra dette.
Trond H.
Takker for kommentarer, alltid kjekt når ein klarer å kommunisere...

Har gått nokon runder med kontrasten, og kome fram til at eg likar den slik det er, mest for å gjere det såpass ''flyktig'' som det er (mindre kontraster ville jo ha avdekka fleire detaljer)

OTS: Du har forsåvidt eit poeng med smykket (ikkje klokke såvidt eg veit) rundt handleddet, men det er ikkje så stort problem som ein skulle tru. Det er for det første mykje verre å ha på venstre hand, da det då kolliderer med instrumentkroppen ved posisjonsspill. Det ein kan risikere med å ha det på høgrehanda er jo raslelyder, men er man først så aktiv i bogehanda er sjansen stor for at det er så mykje lyd i resten av orkesteret at til og med lyden av ditt eige instrument druknar... Noko fysisk hinder er det knappast, all den tid at handleddet er den delen av underarm/hånd som beveger seg minst.
Eit mykje større problem er, tru det eller ei, mansjettknapper, som har ein tendens til å dulte borti det meste :-)

Beklager sidespranget, men tenkte eg skulle gi eit nokonlunde utfyllande svar.

Takker for feedback

MVH TH
Ann F.
Jeg synes han ser akkurat så småstressa og oppkavet ut, som jeg kan tenke meg at livet til tider kan være bak scenen.
Kontrasten og anelsen av korn bidrar også i den retning.
Jeg synes du har lyktes i å fremstille det jeg beskriver her, ganske bra.
Hvorvidt smykket ødelegger for utførelsen eller ei er en sak for seg, men jeg synes faktisk det distraherer litt, dvs. det syntes jeg først. Nå er det etter hvert blitt en småpussig detalj.
Mvh Ann
Odd Tore S.
Takk for utfyllende ikke-fotgrafisk kommentar!
Som gammel selv-spiller har jeg på konsert en tendens til å bli så opptatt av musikerne og deres teknikk at jeg glemmer av å lytte.
Men jeg synes fortsatt at akkurat pannepartiet er i mørkeste laget.
Odd Tore
Eivind A.
Hei Trond! En veldig bra dokumentasjon av denne situasjonen. Tekninsk fungerer det meget bra og uttrykket er på plass. Jeg kjenner meg så altfor godt igjen i denne situasjonen - korridorene i Elverumshallen før konsert :D

Synes bildene dine av US spesielt og musikere generelt er veldig bra! Får meg til å lengte tilbake til gamle beiter; om ikke som musiker så iallfall som fotograf!

Håper alt står bra til

Mvh Eivind
Avsluttet .
Fa*n. Her har jeg gått glipp av krafige saker.

Meget bra, Trond, her forteller du mye i bildet. Skikkelig feeling og sjel i dette. Teknisk sett også bra. Imponert.

(Jeg likte ikke tittelen helt. Underteksten er grei. Ellers sier bildet det som trengs)

Stian Håpnes
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu