- eller var det der?
Det er hyggelig å registrere at kvinner tar del i jakta på stort og smått. Om de som blir jakta på kan føle seg tryggere av den grunn vites jo ikke, men.....
Takk til modellen som tok seg tid til å herje litt rundt med en fotograf i helene.
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Nikon D100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBør betraktes i fullformat
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger855
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152449} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Steinulf L.

litt annerledes jaktbilder fra deg. Får litt 'Annie get your gun' følelse av dette. Ser ut som et gammelt falmet bilde. Fint.
Trond E P.

Stilig! Bildet er litt drømmende samtidig som modellen har et veldig naturtro uttrykk. LOST møter westernfilm.. :)
Geir Arne M.


Artig bilde. Spesielt. Fine farger og jeg synes flott komposisijon. Det ''duse'' gjør bildet i tillegg til god skarpt på våpenet som fester blikket mitt i bildet..

Bra Nils

mvh
geir
Inger-Lise S.

Dette var meget godt og stilig! Annerledes og. Den mørke røyken gjorde mye for bildet.
Enda så ulikt motivvalget er, tenker jeg på Odd Nerdrum når jeg ser dette.
Et kvalitetsbilde!

Inger-Lise
Nils B.

Takker for hyggelige tilbakemeldinger en sein aften. Etter mange års spennende utfordringer med kamera, er jeg virkelig glad at de fremdeles står i kø. Fotogleden er drivkraften, og Fotodottno er så absolutt en del av motoren.
Mike T.

Hei Nils.
Selv om jeg er en innbitt motstander av jakt, så liker jeg ditt bilde meget godt. Fantastisk, hvordan damen stiger opp av den brune bakgrunnen. Mykheten er fengende, og bildet har ingenting truende, men viser bare konsentrasjon og ''passion''.
Vel vel - du er jo proff ;-)
Natti natti.
Mike
Venche J.

Hærlig bilde Nils.
Men, jeg hadde ikke fyrt av med den albuen så høyt hevet. Frykter blårand i skuldergropa da. :)

Wenche.
Ketil K.

Liker nok bedre å jakte med fotoapparat enn gevær, selv om jeg mener det er riktig å høste av naturens overskudd, så lenge man unngår å plaffe ned utrydningstruede arter. Her har du et krutrøykbilde med stemning, der ansiktsuttrykk, lys og farger skaper noe absolutt helhetlig.
monica p.

Hallo Nils
Skikkelig Westernpreg over dette bildet, liker alt ved det.
Jepp det var verdt å vente på:o)
Mvh Monica:o)
Tone B.

Et meget godt bilde! Liker hvordan du har brukt lys og skygge for å sette fokus på motivet. I tillegg understreker dette en jaktsituasjon hvor en kommer ut fra skjulestedet for å ta byttet. Stilig med antydningen av røyk som viser at her har det akkurat blitt avfyrt et skudd. Flotte fargetoner og teknisk meget bra.
Jo mere jeg ser på dette jo bedre blir det!

mvh Tone
Heidi Anita R.

Det jeg likte best ved bildet er øynene hennes. Hun ser fokusert og bestemt ut - hun har jaktblikket. Får et autentisk intrykk av bilde, det er som hentet fra en god gammel western film!

:=)
Kjell G.

Jeg forstår at dette bildet havnet i klassen ''anbefalt''.
Veldig bra. Gratulerer!
Eli B.

Henger meg på alle positive kommentarer. Et velkomponert og godt bearbeidet bilde. Det er noe mystisk og spennende over det. Får assosiasjoner til Cowboy land.
mvh Eli
Stine J.

Hei Nils,

Et velkomponert og annerledes jaktbilde. Spennende effekt du har her. Kan jeg spørre hva du har gjort for å få de tonene og kruttrøykstemningen?

mvh Stine
Roy M.

Dette var tøft Nils. Helt KNALL :-)

Mvh, Roy
Vibeke P.

Dette var KNALL tøft!! likte det MASSE! det meste er sagt over, må si meg enig i det meste der... Vannvittig effektfullt, jeg ser jeg har mye å lære...

Meeeen, jeg stusser på noe, men det er langt ifra sikkert jeg tenker rett nå - det er bare for å prøve å være litt konstruktiv, vet du ;0)

Geværmunning og øyenretning er ikke lik..., siden hun ser direkte i kamera, så hadde det nok vært naturlig å ha munningen også direkte i kamera? Jeg vet det er pirk, men du får ta det som du vil. :D

Ha en fortsatt god kveld!

Vibeke : )

Nils B.

Takker for kommentarer som jeg setter stor pris på.

Til Vibeke: Haggla er på vei opp i avfyringsstilling så da blir det slik. Bildet er tatt mens modellen kaster våpnet til skulderen.
Tor Eirik P.

Gledet meg til å se dette bildet, og jeg må si det svarte til de grader til forventningene! Ble jo rett og slett knalltøft!! Virkelig bra!

Tor Eirik
Bjørn H.

Snakk om blikk som kan drepe.
Utsøkt fotoarbeid Nils.

Bjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu