Vann
Morsomt med laaange lukkertider, men er veldig usikker på om dette funka
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-08-23 22:44:38
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger573
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152098} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Inger-Lise S.

Et fint motiv. Flott sløreffekt på vannet. Usikker på om jeg ville kuttet endel oppe...

Inger-Lise
Mone S.

Et vakkert slør ja. Synes det blir bedre hvis du kutter midt på ca.
Det øvre partiet stjeler all oppmerksomhet fra sløret synes nå jeg da.
Mvh Mone
Helge A.

Enig med Inger-Lise og Mone, flott slør, men ville kuttet bildet i overkant av steinen og hatt litt mer ''trøkk'' i fargene. Sender deg et forslag på mail.

Helge
Kurt S.

Enig med Helge.
Nedre del av bildet ble flott. Øvre del også, for den del, men det blir på en måte et annet bilde.
Beskjæring, som foreslått, og litt mere trøkk i fargene og dette blir fint.
Mvh Kurt
Roger V.

Hei og hjertelig takk for tilbakemeldinger
Beskjæringsforslagene dere foreslår var i tankene, men som dere ser, jeg tok et annet utsnitt. Men er enig med dere, og stor takk til Helge for forbedring av bildet. Bildet er lagt ut som ny versjon.

Roger
Kurt S.

V2 ble flott-:)
Mike T.

Hei Roger.
Helge's versjon er en smule skarpere, men jeg får på denne versjonen nederst et stykke hvit (ca 20% av total høyde) med på kjøpet, slik at jeg knapt kan se, hvor bildet slutter nedover. Dette må være et teknisk problem hos meg. Når jeg laster bildet ned, er det ok. Har noen av dere en forklaring?
Personlig liker jeg sjelden vann (fosser) som er tatt med lang lukkertid. Vannet virker da for meg seigt og unyansert - noe som det ja overhodet ikke er, når man ser på en foss.
Men dette er en smaksak, og jeg er kanskje alene om denne meningen. Jeg har faktisk selv ikke forsøkt meg på hverken små eller store fosser.
Kompen, fargefordeling og lyset liker jeg godt.
Hilsen
Mike
Hans Jacob H.

Hei Roger, jeg likte best versjon 2. Men hele bildet virker en tanke for lyst, og så ville jeg prøvd med litt høyere standpunkt slik at ikke den bakerste steinen i vannet ''gror'' fast i steinen foran. Anbefaler deg også ikke å bruke foto.no-s hvite ramme. Lag en selv i ps ; Velg bakgrunnsfarge hvit eller lys grå, gå på canvas size, kryss av for relative og velg 2 pixler både høyde og bredde (1 px på hver side). Legg inn bildet på kun sort bakgrunn. Da unngår du et stort hvitt felt ved evt. ny versjon som ikke har nøyaktig samme mål som V1.
Roger K.

Hei og god dag, Roger!
Vann er gøy å leke seg med i fotoverden også. Det meste bestemmes av lukkertid på vann i bevegelse. Føler vel du har strekt grensene en liten tanke, men komposisjonen sitter bra. Noe lyst i din versjon 1 som rettes på i versjon 2, men skulle gjerne sett bilde i samme størrelse. Det rustrøde bladet i toppen gjør seg veldig for bilde og et stort pluss. En liten påminnelse om høst kanskje. Alt i alt et fint stykke detalje fra naturen.

Ha en ffin dag

Mvh RK
Tone B.

Hei Roger,

Fikk litt følelse av høst når jeg betrakter bildet ditt! Liker best utsnittet i v 2 og det høstfargede bladet er et fint innslag i bildet. Er ellers enig med Roger i at du kanskje har strekt grensen en tanke ihht lukkertid. Men uansett et fint bilde!

mvh Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu