Lunde i farta
Det er ikke enkelt å fange disse i flukt. Ble til tider rimelig frustrert. Bomskudd ble det mange av, og skulle jeg velge en vinner ble det nok dette.
Likte posituren, og etterbehandlingen gjort av TS foto
Bildet inngår i albumet Fugler i Vesterålen 2005 - Våren, sommeren og høsten skal brukes til å fotografere vesterålens mangfoldige fugleliv
Utstyr
  • Canon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger660
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_149673} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inger Anne Maritsdotter V.

Syns dette blei en god fangst, tatt i betraktning hvor vanskelig det er.

Flotte omgivelser rundt fuglen, fint med horisonten i bakgrunnen.

Artig og annerledes positur på fuglen, fine farger.

Inger Anne
Silje N.

Stilig motiv dette her! Hadde blitt imponert hadde det ikkje vore at eg har sett eit nokså likt bilete før, - berre hakket betre ;) Sjekk ut biletet til Svein Bekkum, så forstår du kva eg meinar.....

mvh Silje
Eyvind R.

Fint fluktbilde tatt i ''rett'' øyeblikk. Flott posisjon på vingene. Litt hardt lys og skygge i ansiktet trekker noe ned. Velvalgt utsnitt.

MVH Eyvind
Hans Jacob H.

Stilig lundefuglbilde dette her. De ser jo ganske klossete ut når de kommer inn for landing. Fint at du fikk med lunsjen (eller middag) til ungene som den har i nebbet også.
Roger K.

Hei hei Roger!
Henger etter med kommenteringen og fotograferingen for tiden, men tar det da litt innimellom. Regner med det ble en hel del serie før dette satt og det gjorde det bra. Flott positur av lundefuglen. Skulle jeg på tampen foreslå et annet utsnitt ville jeg kuttet ca 1 cm over horisonten. Tror det har gjort seg bra det også da du har såpass med innformasjon på himmelen her.

Mvh RK
Roger V.

Hei og takk for kommentarer.
Vet at det er andre, bla. SB som har knall bilder av dette motivet, men selv syntes jeg det var så pass at jeg jeg la det inn. En plass må man jo starte....

Roger
Tone B.

Enig med deg at en plass må en starte - slik et det med alle ting! Synes dette er en bra begynnelsen jeg! Artig positur på fuglen og vingenes posisjon gjør mye her. Den ser unektelig litt klosset ut der den ''henger''. Skulle gjerne sett litt større skarphet på selve fuglen, men skjønner at dette ikke er bare bare å få til. Men øvelse gjør mester, så det er bare å ta turen og øve videre! Ellers fine farger og et fint utsnitt du har valgt!

mvh Tone
Inger-Lise S.

Hei Roger! Dette bildet liker jeg. Fin bevegelsesuskarphet i vingene, fint fokus på hodet og fine farger. Det tekniske er nevnt, men for meg er det viktig at et bilde har sjel,som her. Herlig positur.

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu