Skitt fiske
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-08-05 23:59:32
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon d 70
  • Sigma
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger543
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_149400} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Steinulf L.

Fin plassering av fiskerne. Spesielt lys, som fungerer bra på min skjerm.
Stine J.

Stemningsfylt og flott sommerbilde. Nydelig lys. :-)

mvh Stine
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette syns eg var velkomponert, stemningsfullt og vakkert.

Flott lys!

Inger Anne
Bjørn J.

Dette var et fint bilde. Fint lys og tonalitet. Jeg hadde lettet opp litt i mellomtonene og ikke minst økt fargemetningen i vannet. Der er det mye spennede farger og toner.
Janne L.

Takk for kommentarer. Bjørn Johnsen har redigert bildet mitt. Og jeg synest han har fått til en veldig varm fin tone i bildet. Tusen takk, Bjørn. Veldigt lærerikt dette. Jeg såg faktisk ikke den muligheten i det hele tatt.
Janne
Tone B.

Et bilde med fint lys og god stemning. Fin plassering av fiskerene. Likte v 1 men v 2 er hakket bedre ihht til lyset.

Takk for kommentar til mitt siste bilde! Bli med din mann på fottur i Aurlandsdalen - tror ikke du vil komme til å angre på det. Pass på å ha nok med minnebrikker med :-)

mvh Tone
Fred S.

Gutta på fisketur, tenkte jeg da jeg så thumbnailen, men så var det altså jentene. Fint det, mye mer severdig da ! Lyset er vakkert det; kanskje ltt synd med steinhaugen, og med stanga som forsvinner ut av bildet. Men hyggelig situasjon, og flotte jenter....

vh fred
Hege J.

Hei Janne.

Et enkelt og velkomponert bilde som er atskillig bedre i versjon #2 enn #1. Dette pga gløden som kommer tydelig fram og bedre tegning i de ivrig opptatte damene. ;-)

Kunne tenkt meg at fiskestanga ikke var kuttet i tuppen.

Mvh Hege
Odd Tore S.

Teamfiske ville jeg si, kanskje etter mottoet ''to fisker minst dobbelt så godt som én''.
Etter at snøscooteren gjorde sitt inntog som fiskeredskap med garn også langt til fjells. ville jeg satset på å glemme hele fisket og nytt det vakre lyset du har her. Litt artig med den aktive fiskeren og hun som ser tilskuer og ser mer enn skeptisk ut, flott holdning.
Kompen ble også bra, selv om jeg ikke er så glad i at toppen på stanga ble kuttet. Med kasteretning mer ut av bildet og litt sideskru kunne du fått med hele stanga og beholdt resten Men dette er egentlig pirk.
Egentlig burde jeg ikke si noe om v1 eller v2 på denne skjermen som er svært mørk, for her er det helt klart at v1 er alt for mørk og uten futt. Men ikke helt, for damene i v1 blir mer siluetter, og det synes jeg er kledelig. Selektiv behandling i PS kunne gitt det beste fra begge verdner!
Odd Tore
Inger-Lise S.

Hei Janne! Her har du laget et velkomponert, stemningsfullt og lekkert bilde. Et flott motiv. Nydelige speilinger og vakkert lys. Meget klart og fint bilde:)
Ikke lett å velge versjon her...Begge er flotte:)

Inger-Lise
ingeborg w.

Et nydelig lys du har fanget her. Litt uvanlig med to så pene jenter som fisker og sånn kledd. Det gjør mye for bildet. Jeg liker enkelheten her, den rolige stemningen og hvordan deres oppmersomhet og stanga leder min oppmerksomhet ut mot lyset. Jeg foretrekker v1, med de litt mørke tonene, selv om jentene heller mot siluetter.
Avsluttet .

Som ivrig sportsfisker kan jeg vel ikke si annet enn at det eneste spesielle ved dette bilder er at det er to lettkledde damer som fisker og det er vel det eneste også.Beklager.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu