Lunde med mat
Ikke mange lunder som satt seg til ro da jeg besøkte lunde øya i går, de var travelt opptatt med å finne mat på havet.
Det fikk gå igjennom sensuren
Bildet inngår i albumet Fugler i Vesterålen 2005 - Våren, sommeren og høsten skal brukes til å fotografere vesterålens mangfoldige fugleliv
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-08-04 20:00:44
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger480
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_149360} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Steinulf L.

Teknisk bra, begge bildene. Ikke noe spesielt å utsette.
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette er vel to forskjellige bilder, og det er vel ikkje det som er intensjonen med ny versjon?

#1 er ok når det gjelder lundefuglen, fine detaljer, det er nokre strå hist og her som med fordel kan ryddes bort.
#2 er også fin, ville sett meir av frempartiet.

Inger Anne
Roger V.

Takk for kommentar til dere begge.
Mulig det er rett ang bilder og flere versjoner, men valgte å presentere de begge under ett denne gang.

Roger
Roger K.

Hei hei Roger!
Flotte bilder av lundefuglen med flotte bakgrunner. I din versjon 1 ble vel lyset noe sterkt og tyder på at du får det inn på skrått forfra. Kanskje vanskelig vinkling av lyset når du filmer fugler med kontrastene svart/hvit. Det bennes mye ut i brystpartiet her. På den annen side er det vel heller ikke så enkelt å velge innfalsvinkel på lyset når en skal filme vare dyr og fugler pg må vel takke med det en får. Fikk selv et tips når det filmes på fugler som er så ektremt hvit i det hvite i drakten. Ble anbefalt bla å undereksponere et hakk noe jeg tror har hatt noe for seg her.

Mvh RK
Tone B.

Flott fugl dette! Har aldri prøvd meg på denne typen fotografering så jeg skal vel være litt forsiktig med å uttale meg.

Når det gjelder v # synes jeg du har plassert fuglen fint i bildet og fuglen fremstår som skarp mot en fint avtonet bakgrunn, men noe utbrendthet på fuglens bryst. Ellers harmonisk og fint! Når det gjelder stråene rundt er de en del av miljøet, men tror jeg ville vurdert å rydde litt i ps. Ikke alle men litt. V # 2 er også et fint bilde men synes det mangler litt på skarpheten her.

Tror jeg så et av bildene dine på utstillingen Vesterålen Fotoklubb har på et av sentrene på Sortland. Var noen kjente navn der fra foto.no! Fine bilder var det iallefall!

mvh Tone
Stig B.

Fin komposisjon, bra plassering av fuglen i bildet. Fint med litt luft rundt. Fint fanget med mat i nebbet. Får vel kanskje prøve mer selv igjen, trodde løpet var kjørt for i år :-)

Bildet bærer vel litt preg av kraftig lys, noe overeksponering. Denne fuglen er vanskelig å eksponere, har selv trøbbel midt på dagen, funker for meg kun med kveldslyset.

Mvh Stig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu