Hadde flaks da denne øyenstikkeren satt fast noen sekunder i et spindelvev. Synes ''ansiktet'' kom godt fram.
Noen kommentarer, eller forslag til beskjæring? Legger med orginalen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-07-14 13:53:17
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon 100 mm 2.8 macro
  • Brennvidde100mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger586
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_146723} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Aase Marit W.

Hei,
Har dessverre ingen input å gi deg, men må bare si at jeg synes bildet er helt utrolig. Blir i så godt humør av å se på det ''blide ansiktet''... :)

AaseM. :)
Odd Eirik S.

Steintøft og noe av det beste jeg har sett.
Trodde først det var en humoristisk fremtilling av en hund med noen spesielle solbriller. Fikk meg en god latter da jeg så leste underteksten.
Var ikke i min villeste fantasi at dette montseret var et innsekt.
Herlig komp og svært bra teknisk. Som Aase Marit så blir jeg bare i godt humør av å se på dette smilet.

mvh
OddES
Odd Eirik S.

Hei igjen. Glemte å si at jeg synes v2 ble best. V1 blir litt for voldsom, men gjør seg utrolig bra som blikkfang. Skulle jeg komme med noe forslag til utsnittet måtte det være litt mer luft nede i v2.

:)
May-Anita E.

Hvem hadde trodd at øyenstikkere kunne smile! Ser skikkelig fornøyd ut der den sitter.
Liker helt klart best versjon 1, selv om mer av kroppen kanskje er nødvendig hvis man skal skjønne hva det er man faktisk ser på..?
*ser en gang til og flirer*
Humør-spredende er det uansett!

Maya.
Olav E.

For eit ansikt! Her er du virklig tettpå. Aldri sitt ein øynstikker smile før:) Likte versjon 2 best.
Eva Margrethe M.

Døds bra bilde!!, I likhet med Aase Marit blir jeg i godt humør av å se på bildet, har kikket på det minst 4 ganger i dag :) Liker egentlig ikke slike dyr, men denne var kjempe søt! Det ser ut som han smiler!! Fine farger!
Charlotte S.

Tøft!!!
Aase Marit W.

Hei igjen,
Måtte tilbake til bildet ditt i dag, for å sende link til ei venninne i USA. Hun er elsker av all slags kryp, og ungene hennes er det også. De kommer til å elske dette bildet!!!! Når jeg ser dette, og et Frode Aaberg også har i sitt galleri (på pbase, tror jeg - med ansiktet vist rett forfra), får det meg til å lure på om ikke noen tegnefilm-figurer må være inspirert av disse. Bare se de digre øynene og ''snuta'' med det herlige ''smilet''... Det er jo bare så utrolig søtt og morsomt!!!! Nå må jeg lage et bokmerke av selve linken, for jeg måtte bla ei stund for å finne det nå...

Dette får meg virkelig veldig lysten på å forsøke macro-fotografi... Men, må du ikke langt uti skauen for å finne slike skapninger? Har ikke sett noen på evigheter, husker mest av dem i skogen ved tjern, for maaange, mange år siden... Skauturer er ikke helt min greie nå...

Tusen takk for herlig bilde!!! :)

AaseM :)
Lars Otto E.

Takk til alle som likte bildet:)
Til AaseM, det er bare å komme seg ut av byen. Denne heter Vanlig øyenstikker og er som navnet sier vanlig over hele landet. Man finner den ofte langt fra vann ved skogbryn der den jakter etter andre insekter. Men er du nære vann så burde du finne øyenstikkere eller vannnymfer der. Det er mange arter men ikke alle har dette karakteristiske ''ansiktet''. Håper du kommer igang med macro, det er utrolig facinerende. Lykke til!

Lars Otto
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu