George(?) frå Santo da Serra
George (?) har levd i Santo da Serra i heile sitt liv og lever av å dyrka grønsaker oppe i dalen. Dei vert selde på torget frå ein trehjulsmotorsykkel. Alle eldre menn gjekk med strikkehuve sjølv om det var varm sommar. Kanskje er det for å unngå at sola skin rett på hovudet?
<br>
Vi prøvde å snakka saman, men våre teiknspråk klaffa ikkje heilt... Vi reiste på måfåbusstur hit, og staden var utan turistar,så langt vi kunne forstå. På norsk heiter staden: ''Det heilage Fjellet''
Bildet inngår i albumet Menneske eg har møtt - Når eg er ute og reiser, har eg ein trang til å snakka med ukjende menneske. Det er ikkje alltid lett å gå bort til ukjende og starta ein samtale. Eg ser at det er lettare å nærma seg menn enn kvinner i andre kulturar enn vår nordiske.
Utstyr
  • Olympus E-10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger106
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_14656} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Arvid B.

Eg fekk eit svært konstuktivt råd frå Carsten og gjorde nokre endringar med bildet. (Endra toneskala og tok vekk konturane av dalen).

Arvid
Vemund L.

Kult bilde, bra utsnitt.

Fine farger og fin fanget stemning:)

Vemund
Tor a.

Fint bilde ! men øreklaffen til høyre på bildet ser litt rar ut ! litt kunstig Mvh TA
Arvid B.

Eg skulle og likt å hatt litt meir detaljer inne i denne klaffa. Det klaffa rett og slett ikkje. ;-)
Arvid
Carsten A.

Ellers er det jo heller selsomt med hodeplagg med øreklaffer i varme regioner. Men et ikke helt ulikt plagg ser ut til å være tradisjonelt i deler av Thailand, der sjansen for å fryse på ørene er minimal. Tydeligvis er det endel som lever etter ''føre var'' prinsippet, kan jeg tro.
MVH CA
Arve k.

Dette er mere en et kult bilde ''bildet har et fin budskap om en sosial skildring som er fjernt i fra vesten ''verdier'' - som vi mangler.


AK.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu