Sommernatt ved fjorden
Mitt første bilde her på foto.no. Tatt i Djupvika på Lade i Trondheim natt til 13.juni. Min kjære sitter og nyter den vakre sommernatta.

Har gjort bildet litt lysere i PS.
Jeg er helt fersk i faget, så jeg vet egentlig ikke så mye om hva som gjør et bilde bra eller ikke, men jeg synes det får fram stemninga på en fin måte.

Håper på kommentarer.
Utstyr
  • Canon EOS 350 D
  • Canon 18-55 mm
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/25s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger414
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143413} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Fint bilde, får litt assosiasjoner til Den Lille Havfruen... Føler at horisonten heller litt mot høyre, men det er kanskje bare meg?

-Anna
Jan Frode A.

Heisann

Velkommen med førstebildet på foto.no

Slett ingen dårlig start dette her. Jeg syntes du har klart å få fram en fin og myk stemning i bildet. Egentlig et klassisk motiv, men bra gjennomført.

Jeg liker 3-delingen med forgrunn, sjø/fjell og himmel, som er fint gjennomført og plassert i bildeflata. Horisonten er nevnt i kommentaren over. Jeg syntes ikke den heller.

Lys og farger er duse og pene, med en behagelig ro over seg. Personen bidrar mye til stemningen og roen.

Pirket må være at det kunne nok vært ønskelig med en mindre blender, og dermed fått mere dybdeskarhet i bildet.


mvh Jan Frode

Jon Anders S.

Enig her, slett ingen dårlig start;) fint stemningsbilde! Kunne kanskje ønsket meg litt mer kontarster, særlig i himmel-partiet. Men det går meste på smak og behag

Fint bildet dette her

Hilsen Jon A.
Avsluttet .

Fint bilde. Fant meg igjen i mitt favorittmiljø med en gang. SJØEN.

Satt mye sånn i ungdommen gitt når bensintanken var tom og mora og faren min absolutt skulle bo på øde øyer langt vekk fra bensinpumper. *ler*
Tor Erik A.

Takk for fine tilbakemeldinger!

Anna: Du har rett i at horisonten heller en smule. Den hellet ganske mye på originalen, og jeg var litt kjapp når den skulle rettes opp.

Tommi: Hun som ser utover fjorden er også oppvokst på en ''øde'' øy, og hun har sittet mange stunder og sett sånn ut over havet.

Tar med meg alle råd og vink videre.

Hilsen Tor Erik
Lise Mariann A.

Dette ble et veldig fint bilde, Tor Erik (til tross for at det er bilde av meg...). Det gjorde seg at du har gjort det litt lysere enn det opprinnelig var, men hvordan hadde det blitt om det ikke var fullt så lyst? Føler at jeg mister litt av nattfølelsen som opprinnelig var på bildet. Mulig med en mellomting mellom veldig lyst og veldig mørkt?

Liker komposisjonen veldig godt. Det er et bilde i likevekt.

Ellers er jeg veldig, veldig glad i stemningen i bildet. Det uttrykker virkelig hjemlengselen jeg hadde da jeg satt der og så ut mot fjorden og lengtet tilbake til øya mi. Du har fanget mye av stemningen som rådet den natten.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu