flukt...
Bildet inngår i albumet Birds -
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma EX 120-300mm f2.8 APO HSM
  • Brennvidde150mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeRAW ISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger371
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143000} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bård Lauris H.
Bra flukt bilde... litt heavy på usm.. det svarte området nede forstyrrer kanskje litt?
Tor-Erik E.
USM: Amount 500 - Radius 0,2 - Threshold 0. Vet ikke om jeg vil kalle det ''heavy'' USM i dette tilfellet... Mine øyne ser i allefall ingen spor etter USM, heller ikke noe svart område nede i bildet.

Tor-Erik
Oddvar B.
Absolutt bra fanget.
Er også usikker på om bergnabben nederst forstyrrer, men tror ikke det gjør så mye.
Har også sett dette bildet på en annen skjerm, der var det ikke tvil om at en kunne se spor av usm langs noe av konturen. På min egen skjerm er dette (dessverre?) knapt synlig.
ob
Jan Fredrik I.
Fint bilde av Tjelden det her.
Synd du ikke var litt heldigere med lyset for en liten dose sol hadde hevet bilde betraktelig. Kunne kanskje også tenkt meg litt mindre luft bak fuglen og ørlite mer foran, fjellet i nedkant synes jeg tilfører mer dybde enn at det er et forstyrrende element. Må nok si meg enig i sporene etter Usm bruk spesiellt i det fremre partiet på fuglen. Ser ikke ut som for hard Usm bruk, men den burde vært lagt på selektivt på fuglen. Når det er sagt er jo mørkt mot lys bakgrunn som her vanskelig å unngå ''halo'' rundt fuglen på.

Mvh

Jan Fredrik
Jan W.
Her har du lykkes veldig bra med tanke på det å få festet fuglen i flukt til brikken Tor-Erik.

Men hadde du hatt lyset/solen med deg (i ryggen) hadde dette blitt et skikkelig kanon bilde av tjelden. Da hadde fuglen blitt lysere, vannet mindre forstyrrende/lyst og fargene helt annerledes.

Jan

Tor-Erik E.
Heisann.
Takker alle for kommentarer. Må nok si meg enig at det er antydninger til ''halo'' effet her likevel. Jan Wærness: Du har nok rett i at sola ikke sto der jeg aller helst skulle ønske den gjorde, eller det er vel lettere å flytte på seg selv enn å flytte på sola. Må prøve dette her ved en annen anledning med sola i ryggen.

Tor-Erik
Steinulf L.
Fint fluktbilde.

Har sett på de andre fuglebildene dine,f.eks dagens svaner. Nokså kjedelige artsbilder som du heller ikke får mange kommentarer på. Synes du bør konsentrere deg om motiver som innehar litt dramatikk, slik som dette, eller måka som tar fisken.
Tor-Erik E.
ST: Det kan nok være en ide det ja, takk for kommentar

Tor-Erik
Avsluttet .
Hei Tor-Erik E.

Det var dette fine bilde som ga meg iden til versjon 3,'' av med luft i fjærene''. Har skrevet noen ord under bilde mitt anngående det. Men jeg har skrevet feil der. Jeg har skrevet amount 0,2, jeg mente selvfølgelig radius 0,2 og amount 500.
Det er ett skarpt og fint bilde du har fått til her, til og med det hvite er jo sylskarpt.

Venlig hilsen Lillian.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu