Avsuttningsbildet
BioFoto har hatt åsmøtet i Rogaland denne helgen. Som det siste bildet som ble festet på brikka var dette tatt i kveld. Var på veg til en bedre middag sammen med representanter for BioFotos styre og medlemmer, men middagen måtte vente da dette dukket opp. Til de av dere som var på møtene, takk for hyggelig samvær og jeg håper vi sees igjen om litt.
Bildet inngår i albumet Jæren -
Utstyr
  • Nikon D100
  • 300mm AF-I
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetPå vei til en bedre middag i bilen allerede forsinket i forhold til avtaen, men et godt motiv setter fart i bremsefoten i bilen.

    Bildet Må betraktes i fullscreen
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger486
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_142769} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Lars-Anders M.

Fine farver. Ok. Jeg lurer litt på dette med ''Biofoto'' . Vaskelig å ikke få med noe biologiskt på bilder. Er vi ikke alle ''biofotografer''?
Halldór G.

Hej!
Her synes jeg at oplevelsen af de smukke naturfarver er billedmæsigt svagt gengivet. Tror at hvis du ventede med at vurdere kvaliteten af BILLEDET, indtil oplevelsen er kommet i baggrunden, ville du ikke lægge det på Dotten.
ingebjørg fyrileiv g.

jeg synes at bildet var kjempefint. Liker lyset og hele kompen!
Vakkert.

--ingebjørg--
Thor B.

Dette får jeg ikke helt til og stemme med det du vanligvis leverer.
Dette var veldig tungt og mettet samt noen diagonale striper som forstyrrer mer enn de tilfører.Ser at du la det ut etter 24.00 så jeg velger og tro at det er avsluttningen på viste som har satt sine spor...


Mvh Thor
Nils B.

Mettningen er der, de stripene er der på himmelen over Jæren. Ser at det kan være noe tungt, men denne gangen valgte jeg allt¨å å trykke litt ekstra på i ps. Uansett så er det ikke kveldens middag som har satt sine spor i bildet, men min egen tolkning av det jeg så.
Tor Eirik P.

Syns dette ble bra jeg... eneste jeg synes at det ble litt mye farger i nederste del av bildet.
Lurte også litt på de stripene.

Dumt at jeg gikk glipp av møtet! Skulle gjerne vært der!
(men det veier jo opp litt at jeg fikk førstepremie på bikkja både lørdag og i dag!! :o)

Tor Eirik
Stine J.

Liker formatet og komposisjonen forøvrig. Forstår godt du tråkket på bremsepedalen når du fikk øye på dette motivet. Fargene er kanskje litt tunge, men jeg syns det er med å gi stemning i bildet. Liker det.

mvh Stine
Tone A.

Eit fargerikt bilde med eit fint lys på markene og husa.Resten av landskapet ligg i ein blåleg dis. Regnbogen var flott og dei stripene forstår eg ,pga at eg sjølv var ute i regnet og fotograferte regnbogen . På Lyefjell såg me heile regnbogen og ein over , og då skulle eg hatt ei vidvinkellinse !
Eg synes dette bildet var flott og eit fint format.
-Tone-
Ann F.

Jeg har hørt om Jærens høye himmel, i helgen fikk jeg se det ved selvsyn, at det kan stemme med disse proporsjonene, mener jeg.
Takk for en hyggelig helg og for all hjelpsomhet mht kjøring, omvisning og fotoselskap både til deg, broder'n og Roy.

Dette velger jeg ikke å se på, eller bildekritikkere, som et naturalistisk foto, men som en følelse, en stemning, og da passer det bedre med de mettede sterke fargene som fremhever lyset i den gule åkeren og regnbuen høyt der oppe.

Men jeg hadde neppe kjøpt det som postkort.
:-)

Mvh Ann
Nils B.

Ikke jeg heller Ann.
Bjørn H.

Tunge mettende farger, et kanonlys, og en spenstig komposisjon -

Joda Nils, flott dette, og en god grunn til å komme litt for sent ... hehe ..

Bjørn ;¤
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu