Knoppsvane i landing
Utstyr
  • Canon EOS 1D Mk.II
  • Canon EF 500/4(lånt)+1.4xMk.II konv.
  • Brennvidde700mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/500s
  • FilmtypeISO 640 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1120
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_142757} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Lars-Anders M.
Enda ett fuglebilde. Bra gser ut som om kontrolltornet er intakt. God landning. Prøver bare å se litt humoristiskt på disse teknisk pefekte bilder.
En som har morro med bilder.
Jonas L.
Synes dette var fint. Bildet er ganske mørkt i tonene, og det synes jeg bidrar til å skape en fin stemning. Får følelsen av en fredelig kveld, hvor stillheten brytes av denne store fuglen som lander.

mvh JL
Lars-Anders M.
Beklager min første kommentar. Trodde dette var under galleriet. Burde kommet med mere seriøs kritikk. helt perfekt som vanlik Carsten. Tekniskt mener jeg.
Avsluttet .
Liker dette. Visst du hadde kutta bildet i toppen samt fra høyre, halveis bort til første plask (om du skjønner..) tror jeg det hadde blitt mer slagkraft i bildet, noe jeg hadde likt. Fint at vingene inkl. de i speilbildet danner en oval form. Hadde du skrevet at knoppsvaner ofte sto på vannski hadde jeg trodd deg, benstillingen på denne gir meg absolutt assosiasjoner til dette.
Fredrik T.
Ikke mye å si på dette, ville kanskje hatt en litt lavere vinkel inn på fuglen, men på den annenside, ville vell bakgrunnen blitt synlig. Var litt av ett glass du hadde ''lånt'' deg der... (..misunnelse..:)
Stine J.
Litt mørke toner, men ellers et fint og stemningsfylt landingsbilde. Stor pluss for vannspeilingen.

mvh Stine
Ketil K.
Det beste i bildet her synes jeg den åpne ovalformen vingene og speilingen skaper, og at bildet er helt rent for forstyrrelser. Teknisk flott, dog presentert vel mørkt, så grønnfargene i vannet blir noe borte. Selve posituren på svanen blir ganske ''stormaget'' og noe klumpete. Ville lysnet mørke partier på fuglen noe, særlig i hodeområdet.
Heidi Anita R.
Jeg drister meg til å kommentere bildet som ganske så nybegynner. Jeg må bare berømme bildet som er tatt i akkurat rett øyeblikk. Så ser jeg for meg fotograf, kamera, svært objektiv - alt sammen på stativ. Det blir ganske imponerende at man klarer å fange et slikt motiv.

Jeg synes lyset var fint. Speilingen ble prikken over i'en! Den skjeve landingen er sjarmerende.

:=)
Siri Elisabeth J.
En ikke grasiøs landing denne gang:-)

Eksponeringen sitter som vanlig.
Speilbildet i vannet er flott fanget!
Synes ikke det er for mørkt verken her eller der.

Fint bilde med mye humor (i mine øyne:-).

Go´kveld.

Hilsen Siri.
Carsten A.
Takk for kommentarer!

Opptaket er gjort ganske sent på kvelden, i meget lav sol. Vann blir ganske mørkt med lav solstand når man gjør opptak noenlunde med solen, har speilinger fra ganske mørk vegtasjon og ganske liten opptaksvinkel mot flaten. Dermed gjengir bildet stemningen ved vannet rimelig godt, selv om virkeligheten var atskillig bedre.

Bildet er - nokså selvsagt - ett blant flere opptak. Jeg oppdaget svanen i flukt på ganske lang avstand, og da viste det seg forholdsvis enkelt å få kameraet til å låse følgefokus på den flygende fuglen (det er jo faktisk hva akkurat dette kameraet er ment å skulle klare best av [nesten] alle andre). Og så er det jo bare å passe på at bufferen ikke renner full før fuglen er i landingsfasen.

I denne situasjonen ser man hvor stor og klumpete kropp knoppsvanen egentlig har.

MVH CA
Ketil M.
Dette var bare knall fanga! ikke minst at som du sier fokus med dette objektivet og konverter henger med!
Øyvind A.
Et flott syn. Den diffuse speilingen er viktig for min opplevelse av bildet.
Ø.
Per Gylder H.
Tatt i et utrolig fint tidspunkt i landingen, teknisk er jo det meste som kommer fra deg helt topp, dette også. Bildet er i tilegg humoristiskt, det ser jo litt klønete ut!

:) Per
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu