Hegre som fisker
Etter å ha tilbrakt mange dager i kamuflasjen, så har jeg fått se ganske mange forskjellige drømmemotiver av hegren uten å få fanget det til brikken, da de ikke har holdt på akkurat der jeg vil. Jeg var derfor ute og så etter et nytt sted og sette opp kamuflasje idag, og fant denne hegren som stod og fisket. Litt kjipt egentlig at de beste bildene jeg har av den er tatt rett utenfor bilen etter veldig mange timer sittende ute og ventet. Fikk ihvertfall mange gode ideer til andre bilder.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-06-09 12:40:42
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-06-09 12:47:06
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger503
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_142399} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jørn B.
Kjempebra helt enkelt.
Skulle det være noe så hadde jeg kunne ønsket meg litt mer trøkk i fargene.

Jørn
Audun S.
Godt fanget! Ellers enig med Jørn.
Hans-Gunnar H.
Bra fanget dette Thomas.....
vingetuppene glir litt inn i bakgrunnen, men det er det ikke så mye og få gjort med;) Ellers likte jeg godt bildet...
Får håpe du får vilja di ved senere anledninger;)...skal bli spennende og se...
MVH Hans-Gunnar
Kjartan T.
Ja, ja, sånn er naturfoto... Lite forutsigbart, men det er det som gjør det morsomt. Når det gjelder hegren så tar det ofte tid å få denne vant til en ny kamuflasje. Det lønner seg å la teltet stå noen døgn før man setter seg inn å venter.

Helt ok bilde dette, men jeg venter spent på det neste bildet i serien. Her blir liksom så mye uforløst, og jeg spør meg om det ble noe fangst på fuglen? Sånn sett fungerer det bra som en teaser. Det er spenning i bildet ditt. Enig i at du kunne gitt fargene litt hjelp.
Stig B.
Likte veldig godt linjene og vinklene i dette bildet. Uvanlig vinkel for hegrebilder.

Alltid artig å se dem i jaktsituasjonen, de er utrolig raske med de lange og sleivete halsene sine.

Gråværslyset gjør at fargene ikke skinner, men sånn er det noen ganger. Nå har du bedre bilder enn meg av dette også :-(, må vel sette i gang igjen snart. Venter på at du skal finne den ideelle plassen først.

Venter også i spenning på neste.

Mvh Fattern
Thomas B.
Takk for kommentarene.

Jeg har nå lagt ut en ny versjon med mer kontrast, men ser nå at det kanskje ble litt for mye... Er usikker.

Jeg ser også poenget med at vingene forsvinner i bakgrunnen. Har derfor lagt ut det neste bildet i skuddserien. Jeg foretrekker fortsatt den første på grunn av symmetrien i bildet og den kraftigere spruten fra hodet, men jeg vil gjerne høre deres meninger.

Det kommer snart et bilde på galleriet hvor dere kan se resultatet av dykket. Er bare usikker på hvordan jeg vil ha utsnittet på det. Kommer sikkert iløpet av dagen:-)

KT: Takk for tipset. Jeg disponerer pr. idag ikke noe telt som jeg tør å sette fra meg på noen av de stedene jeg har funnet meg, da det ikke er uvanlig at det er mennesker i området. Jeg skal etterhvert skaffe meg et billigere telt som ikke gjør noe om blir ødelagt. Enn så lenge bruker jeg bare kammonett de dagene det ikke er fare for regn(Ikke så mange av dem desverre).

Mvh
Thomas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu