Kajakk og sol
En sen kveldstur i kajakken sammen med en kompis. Flott lys, men det er en balansekunst å ta bilde, holde åren, holde balansen, få motivet bent og trykke av i rette øyeblikk :)
Det var et fint lys denne kvelden. Har mange versjoner av samme situasjonen, men akkurat denne versjonen synes jeg ble bra. Jeg gjorde den brøleren at jeg ikke tok i RAW format denne gangen, så justeringsmulighetene er begrenset.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-06-01 09:13:25
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-06-01 09:21:58
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D-70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1113
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_141248} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Espen A. I.

Fantastisk!!! Perfekt. Ikke noe å trekke ned på.

Mvh Espen
Stine Merete F.

Dette var helt nydelig. For en stemning!
Mvh Stine
Lillian N.

Utruleg flotte fargar, her har du gjort ein god jobb!
Mattis B.

Fantastisk flott! Blinkskudd kaller man vel dette:) Flotte farger, godt gjennskikk, fin komp og flatefordeling. Tror du kunne laga en flott panorama versjon av dette! Du har mye å gå på angående himmelen! Ser også ut til at du har litt linsestøv e.l helt til venstre i vannoverflaten.

MVh Mattis
Svein Arild A.

Utrolig fint bilde...kunne kansje beskjert bilde litt oppe..unødvendig med så masse himmel...men ellers ingenting å si på ditte...Bra jobba!

mvh. Sveinarild
Kjell Iver J.

Jeg takker for alle kommentarene jeg har fått så langt!! Det gjør det verdt risikoen med å dra et kostbart kamera ut i et slikt fientlig miljø som en ustødig havkajakk er. Jeg har vanntett beholder, men dette bildet er tatt uten. Bildet ble tatt med polafilter som vel egentlig strengt tatt skulle vært skrudd av, men kanskje det gjør himmelen litt bedre ? Har uansett ikke sjanse til å skru det av underveis.
Mattis: Klarer ikke se den støyen du nevner. Det er noen lys på land. Kan også være at det var litt støv på filteret mitt men jeg kan ikke se det selv :)

Har forsøkt uten så mye himmel men det gjør seg ikke med horisonten midt i bildet i hvertfall. Skal se litt mer på det i morgen og kanskje legge ut en versjon til.
Min egen selvkritikk ville hatt padleren midt i solnedgangen slik at det mørke partiet rundt motivet ble sirkulært...
Espen A. I.

Sorry Kjell, er ikke enig med deg. Padleren er perfekt plassert. Om han akkurat hadde vært rett under sola, hadde bildet fått et kunstig preg.
Bildet er fint som det er, takk for at du la ut bildet.

Go natt, Espen
Einar E.

Kjenner igjen den herlige følelsen, fikk lyst til å padle havkajakk igjen nå. Hvor er dette?

Pent bilde, det som trekker ned litt for meg er at kompisen din virker litt stiv der han sitter.

Spenstig av deg å ta med speirefleksen din uten vannhus. Aldri tatt den sjansen selv, har forsåvidt aldri kantret, men den sjansen er litt for stor alikevel.
flemming r.

Flot velkomponeret motiv med fin farve og lysvirkning.
Asgeir S.

Inner-tier
Oddvar T.

Jeg stusser over det midtstilte utsnittet. Jeg synes bildet blir bedre om det er mer luft der padleren er på vei, altså beskjære endel på høyre side og gjerne beholde mer på venstre siden.
Kjell Iver J.

Takker for alle kommentarer. Jeg forsøkte å legge ut en versjon der padleren var slik jeg ønsket. Versjon 2 av denne skulle jeg ha fjernet, men får det ikke til.
Oddvar: jeg kan for så vidt være enig med deg i at det skulle vært mindre beskjært på venstre siden kanskje.
Bildet ble tatt i Velfjorden, Brønnøysund, nå sist Lørdags kveld
ingebjørg fyrileiv g.

Dette var utrolig vakkert! Skarpheten, sola/lyset, skyene og havet...BRA! Det eneste jeg kan se som trekker ned, er refleksen på jakka til padleren. Jeg likte verson 1 best. Det gjorde seg best med blåfargen på himmelen.

vh ingebjørg
Oddvar B.

Bortsett fra de nevnte reflekser og at jeg kunne ønsket litt mer luft foran padleren - er dette svært så vakkert!
ob
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu