Blomst i macro, båt i bakgrunn
Blomst i Mandal.
Hadde egentlig bare tenkt å ta bilde av kun blomsten, men så hørte jeg båten var på vei inn fra venstre. Tenkte det kunne være artig å se hvordan det ville bli med en båt uklart i bakgrunnen.
Og her er resultatet.
Liker bildet selv, men ser samtidig at båten muligens kunne vært LITT skarpere?
Utstyr
  • Fujifilm S304
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger386
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_139281} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
John Ø.

Syntes båten med fordel kunne vært mye mer uskarp. Vanskelig å se på blomsten uten å la blikket vandre til båten i bakgrunnen. Her er det to motiv som slåss om oppmerksomheten. Syntes ikke det var vellykket å vente på båten.

Litt for mye skygger på blomstene. Makrobilder av blomster skal helst ha et jevnt lys over hele motivet. Litt av blomsten til høyre er kuttet over også.

Sorry at jeg er så negativ :p Det er en interessant blomst, og fargene er fine i bildet.
Hans Henrik F.

Tror også dessverre dette ble litt ''hverken fugl eller fisk''. Man får litt for mye bakgrunnsfokus og den er ikke helt 100%. Skjev horisont og mye farger der som forstyrrer bildet. Selve Blomsten blir også litt lidende av at lyset blir for skarpt og du ender med litt utbrendthet her og der. Beskjæringen blir også litt feil i mine øyne. Høres veldig negativt ut dette, men kort oppsummert, tror jeg nettopp at du måtte hatt mye mer dybdeskarphet eller mye mindre. Det er bare å prøve igjen. Blomsten er vel der fremdeles, men båten kan du kanskje med fordel gå glipp av i neste forsøk ? ;-)
Curt L.

Dere har nok rett begge to. Mye av problemet for min del er at jeg ikke bruker speilrefleks. Så mulighetene begrenser seg mye allerede der. Dessuten ble bildet tatt i voldsomt motlys, derav du ''brente'' partiene på motivet.

Men joda. Blomsten er der jo fortsatt og det er jo bare å ta turen en gang til.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu