Inga
min venn
Utstyr
  • Nikon D70
  • NIkon 50 mm, 1.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger692
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_138074} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Grethe B.
Fine farger, fint øye, mystisk tankefullt blikk.dog mye støy i det grønne...kanskje litt mindre grønnt ved å styre spakene i Ps litt hadde gjort det. Men likte utsnittet og tanken din her!

mvh
gt
Jon Are R.
Kjempeflott! Bra balanse mellom skarpt og mykt. Hadde likt å sett hele irisen skarp, og kanskje også litt mer av ansiktstrekkene.
André M.
Pent, og et velvalgt utsnitt. Enig med Grethe i at grønt kan dempes selektivt. Det samme ville jeg nok gjort med rødfargen. Prøvde saturation-layer med -15% rød, -15% grønn og +15% blå. Syntes det ble bedre.
Dag T.
Er dette øyekvelden? Pent øye, glimrende farger, men jeg skulle gjerne sett hele øyet. Ellers funker komp´en.
Avsluttet .
Jeg synes faktiskdet nedoverrettede blikket og at vi ikke ser øverste halvdel av øyeeplet er hva som gjør dette bildets komposisjon. Effekten forsterkes av det ovenfra og ned perspektivet. Litt usikker på om du ikke kunne strammet inn noe i venstre kant. Men blikket er fengslende og det trange utsnittet skaper spenning - samtidig som det er tilstrekkelig for å føle noe av ansiktsuttrykket.
Heidi Helene S.
Poetisk, slår det meg. Vinkel, utsnitt, skarp/uskarp, flotte farger, det hele harmonerer og står godt til det drømmende blikket.
Jeg liker fargene særs godt som de er.

De hvite prikkene under øyet må vekk, 2 sek. i ps og borte blir de :-)
Inger-Lise S.
Sart og fint! Et annerledes portrett med en spennende vinkling og utsnitt. Jeg liker det veldig godt. Flotte farger her. Jeg syns det gjør mye for bildetat hun ikke ser på deg,så absolutt.
Dyktig jobba:)

Inger-Lise
Thorfinn B.
Utfordrende utsnitt. Litt mørkt rundt øyet som skal være blikkfanget her.
Eirik H.
Einig med dei andre i at dette var vellukka. Eg synest dei sterke fargane er fine eg, men det er mogleg du får meir merksemd til auget ved å dempe grønt og gult.
Trond H.
Takker for kommentarer, og forslag til forbedringer. Når det gjelder fargene har eg i ettertid forsøkt dei foreslåtte justeringene, men ikkje falt for dei reint personleg. Så eg tillet meg å være litt standhaftig akkurat denne gongen :-)

Tommy, du er skummelt nærme mine tanker om opptaket :-)

MVH TH
Arne S.
Følsomt blikk og nydelige farger! Budskapet framheves av et spenstig utsnitt. Bra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu