Tiurleik
En gang i mellom finner man steder som er helt maleriske. Denne tiurleiken er et slikt fantastisk sted, der gamelskog og naturens ro har fått blandet seg i 100-vis av år... Men klarer jeg å formiddle stemninga?
Bildet inngår i albumet - Norske fugler - - Bilder av arter som finnes i naturen rundt meg her i Namdalen.

De aller fleste av bildene er også tatt i mitt nærområde.
Utstyr
  • Nikon D-70
  • Nikkor 70 - 210 mm, f 4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger949
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_137113} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jan-Eilert P.
Flott lys, men syns ikke venstre del av bildet er noe særlig. Ville beskåret til høydeformat, kun med fokus på røya til høgre.
Bent O.
Hei Kjartan.

Synes det er noen fantastiske bilder du har lagt ut i det siste fra både orreleik og tiurleiken. Jeg synes absolutt du klarer å formidle stemningen, og jeg like dette bildet veldig godt. Fint lys og fine farger. Likte gos tiuren i bakgrunnen, men er litt mer i tvil om røya nede til venstre. Forstyrret kanskje noe, men absolutt et knallbilde sett fra mitt ståsted.

Mvh Bent
Jan M.
Syns også om dette bildet. Fin formidling av stemningen, men jeg ville ha beskåret mer i øverkant
Tor Eirik P.
Veldig flott!
Likte godt tiuren i bakgrunnen. Syns det at du bare ser hodet på den gir litt mystikk til bildet, om du skjønner hva jeg mener?

Tor Eirik
Avsluttet .
Lyset og fargene er det jeg liker best med dette bildet........ varmt og flott. At fuglene er i et skogsmiljøet synes jeg hever bildet ytterligere.

MvhJRH
Avsluttet .
Flott bilde med veldig bra lys. Jeg synes også at det hadde blitt bedre hvis du hadde beskåret det slik at bare den tiuren til høyre hadde vært med. Det ene hodet som stikker opp ser veldig merkelig ut - nesten falskt selv om jeg selvsagt vet at det var der.

-are
Vegard L.
Stemningen er til å ta og føle på. Flott serie du har. Jeg likte nok ditt forrige bedre. Det blir litt rotete med halve fugler, men det er jo bare min mening.
:-)
Mvh Vegard
Steinulf L.
Litt i tenkeboksen på denne. Ikke sikkr på den til høyre. Men det er et helt utrolig lys i dette bildet, og da hører alt med...
Kjartan T.
Takk for tilbakemeldinger. Går selv litt i tenkeboksen når det gjelder dette bildet. Først synes jeg det inneholdt mange spennende ellementer, et bilde som er verd å bruke litt tid på. Men kanskje blir det litt for mye rot i venstre side... Vel, en tiurleik er ikke enkel å sette opp slik som man ønsker den. Kommer med flere versjoner av dette på bildegalleriet.
Terje K.
...dette bildet er simpelthen genialt! det hersker kaos på tiurleik - spesielt under ''hønvækka'' - og det er nettopp den stemningen du har fanga utrolig godt!


mvh
-Terje Kolaas-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu