Perleugle
Utstyr
  • Nikon D70
  • 80-200 f 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger409
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_136666} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Bengt Egil R.

Hei!
Fint bilde av en flott fugl.
Hadde nok gjort seg med en runde i Neat Image: Se http://www.neatimage.com/ der får du lastet ned en prøve verson.
NI ga iallfall meg en liten aha opplevelse.
Som eksempel kan du jo ta en titt på de to versonene av dette bildet:
bilde nr. 167657

Men iallfall: jeg liker bildet av perleugla.
:) Bengt
John H.

Hei Bengt!

Det med NI var en god ide. Takk for den. John
Kjell H.

Misunner deg opplevelsen og bildet av ugla Jon.
Synes ''portrettet '' ble ganske bra. Hodet og øynene er forholdsvis skarpt, men større parti er preget av en del korn som forstyrrer noe. Kanskje ser den litt inneklemt ut også der den sitter - noe mer luft over? Personlig ville jeg ville prøvd en stram beskjæring og fjernet det meste av kroppen, beholdt bakgrunnen over og til venstre for ugla og selvfølgelig det karakteristiske trekket på uglas høyre side. Til slutt en forsiktig behandling i NI eller PS.
Kjell
Kjartan T.

Jeg prøver stort sett å legge ut orginalene mine her på Foto.no. Da blir kvaliteten også brukbar, uten for mye korn/støy. Ofte kan man i andre versjoner da vise utsnitt av orginalen.

Dette bildet må være ganske et ganske stramt redigert utsnitt. Årsaken til at jeg tror det er at jeg ser mye støy, klarest kommer jo dette fram i områdene rundt fuglen.

Synes ellers dette var et hyggelig bilde å kikke inn på. Ugler er alltid facinerende, og dette har jo både et behagelig lys og ser ut til å være ganske så skarpt. Hvorfor har du valgt å fjerne så mye av omgivelsene?
John H.

Kjartan - Det er riktig at dette er et utsnitt. Utsnittet er valgt for å få et ''nær bilde'' av ugla. Orginalen har noe mer skog. Skal legge ut orginaler for ettertiden.
-John-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu