Bildet inngår i albumet Prague, 2004 -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger302
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_136295} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Den der var tøff.
Steinulf L.

Litt annerledes speilbilde.
Fint, men kunne vært litt større.
Kristoffer L.

Tusen takk for raske tilbakemeldinger!

Dette er ikke et veldig spennende bilde, men jeg ville gjerne fotografere dette temmelig spesielle karnappet slik at det fikk litegrann ''schwung''. Først og fremst er det komposisjonen/utsnittet og tonene jeg har jobbet med her.

- Kristoffer
Avsluttet .

pent etterarbeid med toner og kontraster, god bruk av lys. komp sitter som et skudd, bra med linjen til taket oppe til høyre som følger linjen på karnappet som igjen treffer hustaket i speilbildet og tar deg med på en rundtur.

Motivmessig vet jeg ikke om dette var av de mest omfattende og innholdsrike jeg har sett fra deg, men et visuelt spennende fotografi er det.

Ø
Avsluttet .

En underlig plassering av det modernistiske karnappet; det dekker jo omtrent hele fortauet ser det ut til. Om det tilhører en privatbolig, skjønner jeg godt at de har persiennere - innsynet må jo være bare enormt da...ser ut som det bryter litt med arkitekturen ellers - med brostein og gammel arkitektur i bakgrunnen. Utover dette kanskje ikke det helt store. Litt tamt til å komme fra din hånd, men jeg antar dette bare er en mellomlanding.
Kristoffer L.

Takk til dere to også!

Dere har nok rett i at bildet ikke er spesielt spennende. Det er mer å regne som en dokumentasjon av en liten arkitektonisk pussighet, et supermodernistisk karnapp på en riktig gammel murbygning. Husker jeg ikke helt feil, må dette være samme bygning som vi ser nedre del av i speilet i bilde nr. 169345. Dette er øvre hjørne av bygningen.

Som nevnt ovenfor er det hovedsakelig utsnitt og toner jeg har gjort noe med her. Skal jeg si det selv, er jeg spesielt fornøyd med de mørkere tonene i bildet. Innholdsmessig er det en annen sak - bildet har ingen morsomme overraskelser på lur. Vi ser det vi ser - og that's it.

Ja, Tommy - det er en mellomlanding. ;-)

- Kristoffer
Avsluttet .

jeg måtte se på tonene igjen, herlig tonearbeid

hvilken film?

Ta en titt på fotografiene til denne fotografen

bilde nr. 171961

Ø
Kristoffer L.

Takk, takk! ;-)

Når det gjelder hvilken film, er det litt vanskelig å svare på - har ikke fått pakket ut alt etter flyttesjauen min enda. Husker jeg ikke feil, er det en av Fujis slidesfilmer. Skal se om jeg ikke kan få sjekket det etterhvert.

Takk for tipset om bildene til Asmund Myhrvold. Der var det mye fint å se, både av billedmessig og historisk interesse. Selv om det ganske sikkert fantes utstyrsfreaker den gangen også, ble disse bildene laget i en tid da fokuset i amatørfotografmiljøet nok lå betydelig mer på bildene, enn på kameraer og teknologi.

- Kristoffer
Christer B.

Sier meg helt enig med Øyvind, vil kanskje legge til at det er godt gjort å ikke få med seg selv her, med såpass uberegnlige speil, tror kanskje ikke det hadde gjort noe å gjøre litt selvportrett ut av det. Men for noen toner...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu