Mann og sol
Kom over denne fjellknatten på en lokal ettermiddags tur. Passet perfekt å sende kompisen min bort for å dekke til sola. Gikk noen spor foran, og jeg har mange utsnitt, men syntes dette ble best
Jeg synes det ble et OK bilde. Har sansen for motlys bilder, men vanskelig å få til. Dette er forøvrig første gangen jeg legger ut bilder her.
Utstyr
  • Nikon D-70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger493
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_135949} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Harald H.

Flott bilde. Kunne vært OK uten personen, men herremindag så han løfter bildet. Jeg ville vurdert å kappet himmelen litt (for å få personen inn i 1/3-feltet), men det er vanskelig å si om det funker. Gode postkort-kvaliteter her (og det er ikke negativt ment). Forsett å ta og legge ut bilder (men husk også å gi dine egne kommentarer til andres bilder, det er bare slik dotten kan overleve som et flott sted å gi og få kritikk). H :-)
Kevin L.

Meget bra bilde, liker at han akkurat dekker sola og liksom ''sluker den''. Veldig bra for å være det første bilde du har lagt ut!
Bjørn O.K. L.

Flott. Men liker ikke at figuren er så ''aktiv''. Han burde ikke stått med armene utsrakt. Det forstyrrer den fine roen som er i bildet forøvrig. Ennå bedre ville det kanskje vært om figuren satt ?

Bjørn O.K.Langeland
flemming r.

Flot og velkomponeret motiv.
Kjell Iver J.

Takk for tilbakemeldingene ! Av og til dukker det opp takknemlige og åpenbare motiv, og dette var ett av dem.
Jeg har også bildet uten person, men det mangler noe da ja. Det går noen fotspor i skaren ned over bildet, som jeg klippet bort etterpå, men som jeg egentlig tenkte å ha med i bildet (Man ser det såvidt på dette utsnittet også). Men det ble for mye.
Om personen hadde sittet måtte jeg nok gått så nære at det kunne blitt vanskelig uten å vente på sola, men ser absolutt poenget.
For øvrig er det Vega vi ser i bakgrunnen, nytt Verdensarv område.
Inger-Lise S.

Meget vakkert motiv, i god komposisjon og med nydelig lys.

Inger-Lise
Jan Frode A.

Flott bruk av lyset :-)

Jeg liker lyset og måten du har utnyttet det på.
Fin komposisjon med god plassering av elementene og bruk av flater.

Vil nok som de øvrige bemerker, hatt en annen positur på personen i bildet. Virker bittelittegranne anstrengt oppstilt. Jeg savner en ro som passer til resten av bildet, gjerne sittende og se ned mot havet med holmene og den elegant lyssatte øya. Den, isammen med de spennende skyformasjonene, tilfører bildet mye.

mvh -jfa-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu