Bildet inngår i albumet Våryre bilder - Litt av hvert som blir resultatet når min makro-botaniske utløserfinger våkner til liv etter vinteren.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger473
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_135193} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Nils B.
Fint å se din makro-botaniske finger i gang. Mulig den er litt stør etter vinteren men den gjør en god jobb sammen med øyene dine. Et ok og greit bilde, selv om det ikke tar helt av hos meg.
mvh Nils
Trond H.
Ok, eit litt uvant bilde, med fokus plassert ein uvant stad, bokstaveleg talt. Interessant å sjå at du bruker fargene som ramme for det du egentleg vil legge fokus på, vert ganske annleis enn det ein vanlegvis ser.

Det som gjer at det ikkje tar heilt av for min del er at eg tykkjer at bladet vert forholdsvis anonymt sjølv om det er skarpt. Fargen på blomane i forkant og skarpheten på bladet får for meg like stor vekt, og derfor mister det litt kraft på ein måte.

Men likevel, kreativt er det :-)

MVH TH
Grethe B.
Et annerledes blåveisbilde, det skal sies! Kreativ bruk av fokus du har her, selv om jeg må si meg enig i at det blir litt kjedelig med bladet selv om det er skarpt...savner en blomst, men kjenner jeg deg rett, har du flere bilder i skuffen, så vi får nok se noen. En artig vri...det må være lov og leke litt. ellers blir alt ved det gamle!

mvh
gt
Ann F.
Takk for kommentarer.

Tydeligvis ikke helt i mål, bra det er blåveistid nå, så det bare er å gå ut igjen.
:-)

Det jeg selv kunne tenke meg annerledes her, var at bladet var grønnere, ikke så mørkt, men da måtte det være oversiden av bladet som var vendt mot oss, og da ville stilken bli borte. Fargesløret har jeg lekt meg mer med, kommer til å prøve den god del på den varianten i løpet av dette året.

De tradisjonelle, skarpe og artsbeskrivende blåveisene har jeg en del av fra før . . .

Mvh Ann
Ketil K.
Synes dette er meget flott jeg. Du har laget et originalt blåveisbilde som bare det. Kanskje bladet ble litt mørkt, hvis det grønne hadde kommet mer frem hadde det gitt bildet ennå mer liv? Fin bakgrunn og bruk av det blå i bildet. Takk ellers for kommentar på mitt bilde, som jeg er enig i, og for en lærerik og spennende blåveissession!
Magnar B.
Havna innpå sida di og her var mykje bra! Likar dette! Lyset og fargen! Ja - fortsett med dette… saknar ikkje ein skarp blomst her!
Kristin B.
Du har en egen evne når det gjelder form og farge - det går igjen i samtlige av bildene dine. Denne sitter ganske bra hos meg. Har rullet den litt opp og ned i nettleseren, og tror den ville sittet bedre hos meg om du beskar bildet øverst, slik at det blå kommer helt opp i øverste venstre hjørne.

Kommer du til å gjøre fargene ytterligere sløret utover? Originalt og spennende, så denne på forsiden (eller noe), og tenkte umiddelbart at dette måtte da være deg!
Du har din egen stemme!
Ann F.
Takk for kommentarer også til dere tre siste (og beklager, Ketil og Magnar, at det har gått så lang tid fra dere kommenterte til jeg kom med en respons).

Ang. fargen på bladet: baksiden av blåveisbladene har fargenyanser fra mer eller mindre lyst grågrønt over til magenta. Det jeg fant var mørkt grågrønt (jeg har i mellomtiden sjekket det uredigerte originalopptaket).

Kristin: jeg er litt usikker på hva du mener, når du spør om jeg ''kommer til å gjøre fargene ytterligere sløret utover''.
For meg er bildet ferdig redigert, jeg synes ikke blåfargefeltene behøver mer sløring. Ville sette pris på om du presiserer mer hva du mener, så kan jeg svare bedre.
Ang. beskjæring fra toppen: jeg ser hva du mener, men holder på min ''rett'' til å være uenig.
:-)
I øvre venstre hjørnekrok er det et innslag av blått som korresponderer med blåfargene ellers. Dessuten vil jeg ikke beskjære anelsen av uskarpe støvbærere, så hvis jeg skal fjerne alt over blåfargen i venstre del kommer bladet så nær toppen av bildet at det mister mye av følelsen av lyset. Utsnittet er valgt i opptaket, ikke i redigeringen etterpå.
Men det er fint at du kommer med andre synspunkter!

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu