''Prosjekt 2000: Østre Holåtind''
Bildet inngår i albumet Prosjekt 2000 moh. - Formålet med dette prosjektet er å se utsikten fra og fotografere blant flest mulig av Norges 231 2000-meter fjelltopper før knærne ryker og utløserfingeren stivner i gikt. Og ha det artig underveis.
Utstyr
  • Canon Powershot S70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger265
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_133087} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Lars-Anders M.

Fin linje som skaper dybde. Ok.
Jon-Leo Koch M.

..høres ut som et morsomt prosjekt ;)

og dette bildet er jaggu ikke no dårlig start synes jeg..
Inger-Lise S.

Mektig og flott motiv med god komposisjon og fine fargetoner.

mvh Inger-Lise
Torbjørn K.

Hei

Jeg leser med stor interesse debatten rundt dine familiebilder. Jeg må nok desverre også si meg enig med de fleste andre som sier at disse skaper liten interesse for folk flest. Jeg har ikke noe i mot bilder av barn, og det finnes flere eksempel her på foto.no av slike bilder som også har fotografisk interesse, bl.a
bilde nr. 167129, bilde nr. 138645 og bilde nr. 102923. Disse er riktignok tatt med mer avansert utstyr enn du har.

Når det er sagt, så ønsker jeg heller å vurdere dette bildet som etter min mening er ditt beste i dag. Jeg synes du her har en bra komposisjon som fremhever fjellets størrelse og høyde. Trolig ville et interessepunkt (stein eller lignende) nede i venstre hjørne hevet komposisjonen ytterligere. Komposisjonen er enkel og du har flotte linjer i bildet som skaper interesse.

Lyset og skyggene skaper en fin dybde i bildet, men jeg tror bildet hadde tjent litt på å fått heve høylysene litt. Spesielt snøen i forgrunnen er rimelig grå. Dette kan utbedres med kurve-verktøyet i Photoshop el. Når det gjelder øvrig bildebehandlig, kunne bildet også blitt bedre med noe støyreduksjon i himmelen og generell oppskarping.

Jeg tror også dette bildet kunne gjort seg bra som sort-hvitt, spesielt dersom du konverterer det fra rød-kanalen i bildet. Du vil da få en mørk og dramatisk himmel. Eksempel på dette kan du se i dette bildet: bilde nr. 165633.

Håper du forøvrig har fått godt system i bildearkivet ditt nå :-)

Mvh.
Torbjørn
Gunnar F.

Takk for kommentarer relatert til bildet.

Mvh. GunnarF.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu