Ved elven.
Utstyr
  • Nikon d 70
  • Sigma
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger442
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_133076} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Bjørn H.

Bra forsøk Janne ....

Men her savner jeg et eller annet ...Det blir liksom for mye tom intetsigende flate i forgrunnen :(

Bjørn ;¤

Johan K.

Hei
Enig med Bjørn her. Det blir mye tom flate i forgrunnen. Ville hatt et interessepunkt i forgrunnen, og kanskje et lavere standpunkt...

Johan
Stine J.

Hei Janne,

Flott lys på trærne og snøen. Ser ut som det er bra eksponert også. Ellers er nok motivet litt kjedelig. Hvis du har mulighet til å gå tilbake og gjøre et nytt opptak, syns jeg du får gode råd om et lavere kamerastandpunkt og et interessepunkt i front. :-)

mvh Stine
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg for min del savner ikkje noe interessepunkt her, og syns ikkje det var kjedelig.
Eg likte den litt tunge tonen i bildet her og tror det kunne gjort seg i stort format på veggen,
bildet er litt meditativt, rolig og harmonisk.
Fint lys på de fine fjellbjørkene og fin diagonal i elvebredden.
Elva danner en fin dybde.

Ellers helt greie tips og tilbakemeldinger du har fått her, men da ville bildet blitt helt annerledes enn det du presenterer her.

Mvh Inger Anne
Janne L.

Jeg hadde vert på skitur, og kom i kveldingen ned til denne elven. Lyset sto så fint på og det var så nydeligt der. Jeg ser hva dere sier om den store hvite flaten i front, og at det mangler et interesse punkt. Ideen med lavere kamera standpunkt likte jeg godt.
Skiene er lagt på hyllen for denne sesongen, så jeg kommer nok ikke til bake til elven for å ta nye bilder i år. Men det var nyttige tips å ta med seg. Takk for kommentarer.
Janne
Steinulf L.

Synes også det blir litt for tomt her.
Inger-Lise S.

Hei Janne! Jeg syns du har fanget et godt lys her.
Jeg ville bare kuttet litt, etpar cm, nede, ( om noe..) da jeg syns den store flaten gjør mer ut av motivet ditt. Kutter du mye, tror jeg det kan bli kjedelig.
Eksponeringen er fin.

Inger-Lise
Odd Tore S.

Stille kveldslys en vårdag, våren vises på elven, ikke så mye av lyset, som ikke er vårlig lyst og lett. Men typisk for en vårdag som skal gå til ro.
Elvebredden og sprekken gir en fin linje gjennom bildet.
Flaten i nedre venstre hjørne blir stor og uten innhold.
Hadde du kuttet litt i bunnen, hadde flaten blitt mindre, og linjene hadde fortsatt vært der.
Odd Tore
Hege J.

Her er jeg stort sett enig i rådene du har fått over. Det du enkelt kan gjøre noe med, er jo å foreta et lite kutt i bunnen, resten er jo råd du kan ha i bakhodet til neste mulighet byr seg.

Bildet ditt viser er at våren kommer. Forstår godt at du synes det var vakkert der. Elva som sprekker opp og har overvann som følge av snø/issmelting gir oss vårfølelse. Lyset er også bra, og gir et godt liv til bildet. Stemningen for øvrig er litt i dystreste laget til å skape den helt store vårfornemmelsen.

Mvh Hege
Fred S.

Et radikalt kutt nede er min resept, og vil gjøre pasienten en smule bedre. men jeg er ikke overvettes begeistret over dette, Janne: Pluss for pent kveldslys, men egentlig et bilde der jeg ikke ''ser skogen for bare trær'', for å si det på den måten. Ellers kan jeg være svak for bjørkelegger, men da må de være snøhvite.

vh fred
Avsluttet .

Hei Janne

Her må jeg nok si meg enig med de andre. Blir litt kjedelig. Men er det ikke ofte slik? For meg er ofte den største utfordringen å få overført noe fint i naturen over til bilde. Det blir ofte flatt eller kjedelig.

Men det er jo slik det blir gode bilder også, ved å prøve seg frem§:)

Tore §:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu