-N-O-I-A-
Forsøk på et band bilde.
Hva synes dere??
Bildet inngår i albumet Noia! - Bilder av Bandet Noia!
Utstyr
  • Canon eos 10d
  • Canon zoom lens ef 17-40mm 1:4 L
  • Brennvidde17mm
  • Blender-
  • Lukker1/350s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger483
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_132558} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Min interesse for band stoppet med the Beatles, så her er jeg ingen kjenner. Men jeg synes nå disse guttene fremstilles ganske greit i forhold til min oppfatning av unge gutter i dag. Jeg liker vinkelen du har brukt og de digre bena i front.

Jeg synes det er litt pussig at alle ser i hver sin retning, og det er ingen kontakt dem i mellom, men det er for alt jeg vet et poeng i det?

Det ene jeg ikke synes noe om er det huset til venstre som stjeler uforholdsmessig mye oppmerksomhet i bildet.
Tobias D.
Noe av poenget var at de skulle se hver sin veg og at det var han ene som skulle se inn i kameraet noe som skulle vise at han var gruppas ''midtpunkt''.

Jeg var redd for at huset skulle stjele mye oppmerksomhet ja.
Morten F.
Fint dette. Huset er nevnt. Bra vinkel. Synes kanskje at Sondre ikke kommer frem som midtpunkt hvis det var det du skulle forsøke på her i dette bildet. Men for all del, kult. Virker spennende å jobbe med disse karene.
Rune H.
God bruk av diagonaler i bildet!
Enig ang. huset. Synes også at guttene kanskje er noe uklare?
Sv/hv passer bildet godt!
Rune :)
Lars L.
Huset er nevnt.
Ellers må jeg si at jeg får noia av alle disse kliss like og kule band bildene. Alt er jo like ''trendy'' og på skrått. Går det ikke ann å ta dem anderledes. Hvis det er et poeng å være nyskapende på band bildefronten, kunne man jo tatt bildene i litt formell stil ala slutten av 1800 tallet. Og da uten å trykke 17mm opp i trynet på bandmedlemene.
Jeg synes ellers toneforløpet er litt slapt. Dypere sort og mere trøkk i kontrastene kunne gjøre seg.
Morten H.
Hei Tobias. Hentet bilde ditt inn i Photoshop og ''juksa lite''. :-) Brukte kloneverktøyet til å forlenge bølgeblikkveggen slik at den skjulte huset. Omgivelsene rundt og til venstre for huset ''bluret'' jeg. Brukte litt USM på gutta. Synes dette ble mye bedre. Av kommentarer til motivet ellers så synes jeg gutta virker litt uinteresserte, som en kameratflokk som kjeder seg. Be om blikket til gutta, spør du meg. Effekten du fikk ved bruk av vidvinkel likte jeg. Synes det gir bildet av bandet en viss dybde. Diagonalen likte jeg brukbart. Kanskje litt i meste laget. Oppsummert: Huset ødela bildet dramatisk, men ellers har jo motivet en mulighet, for disse gutta spiller vel ikke i dansband!? :-)

mvh
Morten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu