Rådyr 2
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon Nikkor AF 80-200 f2,8 D
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger284
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_132252} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
jørgen m.

beautiful photo of this little deer. I like the way you crop this and your frame are good to this picture. Very well done!
Venche J.

Den var nå flott. Fin positur.

Wenche.
Gunnar G.

Å få fotografert et rådyr i skogen må være en stor opplevelse. Det er fint at du vil dele den med oss andre. Men du burde ha vridd litt på bildet så det ikke var skjevt når du viser det fram. Men jeg ser problemet. En vridining moturs ville ha gjort at du ville miste noe i bildet nederst til høyre, og du vil få problemer nede i venstre kant. Så egentlig er det bare å ønske deg lykke til med neste forsøk. Forsøk å holde kamera rett da. En beskjæring oppe (kanskje ganske kraftig til og med) ville trolig også ha gjort seg i dette bildet. Da ville skjevheten kanskje bli dempet noe. Hvis du er flink med ''Clone''-verktøyet i en fotoeditor, kan du faktisk skape ny nerdel ved en oppretting av bildet, slik at du redder det. Og etter min mening er dette bildet verdt å reddes. For utgangspunktet er faktisk veldig bra!!
Gunnar
Frank N.

Bildet er faktisk ikke skjevt, men det er i en skråning der trærne peker utover ettersom det er i skogkanten.
Svein B.

Som i ditt forrige bilde, det er bra at skogen ikke består av bare loddrette trær og vannrett bakke. Fint bilde av rådyr igjen, denne gangen uten brødskalker, og jeg synes nok posituren og lyset er enda bedre i dette bildet enn det forrige. Fint komponert også. Jeg ville ikke beskåret noe, men muligens dempet den/de hvite bjørkestammen(e) rett bak rådyret ørlite,
de(n) trekker endel oppmerksomhet fra hovedmotivet.

Mvh
Svein B
Gunnar G.

Det er ikke naturen du presenterer, men et bilde. Og alle som ser bildet vil automatisk konkludere med at bildet er skjevt. Men OK, det er åpenbart svært moderne med skjeve bilder. Og hvis du er fornøyd med at bildet skal oppfattes som skjevt, og faktisk din intensjon, så er det selvfølgelig i orden for meg. Uansett misunner jeg deg at du har kommet på skuddhold av et rådyr.
Gunnar
Stig B.

Flott med høydeformat her. Liker komposisjonen godt. Dette likte jeg bedre enn ditt forrige, spesielt bra at det ikke var med brødskalker her :-). Fint utbytte av sikkert lang stund i kamo.

Mvh Stig
Steinulf L.

Fint bilde, uten brødskalker er best.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu