Vær mot Håja
Fri utfoldelse med ca 50% utsnitt av orginal og spenstig levels, usm og fargemetning.
Bildet inngår i albumet Fenomener -
Utstyr
  • Canon D60
  • Canon EF 28-70mm 1:2,8 L
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/1500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger486
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_129728} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Marius F.
Det begynner å bli en hel del bilder av Håja her på dotten. Mange av dem veldig bra og dette er intet unntak. En fantastisk stemning du har fanget med flotte farger. Av en eller annen grunn liker jeg det utbrente partiet i toppen og synes det passer fint i bildet. Ellers en fin og velfungerende komposisjon.

Mvh, MF
Rune L.
Praktfullt. Jepp, det utbrente partiet har en dramatisk kontrast som forsterker det dramatiske inntrykket som skyene gir. Det sterke gir en kraftig refleks i sjøen, slik at helheten blir veldig bra.

Mvh
Rune
Daniel F.
Dramatisk og fint. Kanskje en smule utbrent i toppen...
Inger-Lise S.
Meget flott og dramatisk ,med flott lys,fine farger og godt presentert.Jeg syns det utbrente absolutt gjør seg som kontrast her.

Inger-Lise:)
Kjartan T.
Malerisk bilde du har lagt ut denne gangen, men jeg synes det fremstår som litt tomt og kjedelig. Joda, naturen er storslått, vakker og vill, men hvor er motivet? Føler at dette er bakgrunnen på et flott bilde, og slike bakgrunner blir det så alt for mange av etter hvert.

Du mangler noe i forgrunnen, kanskje en båt på flukt fra uværet som kommer? En flokk med fugler? Spekkhoggere? Mennesker? Noe som gir motivet noe mer enn det litt tradisjonelle bildet som det nå er.
Frank K.
Takker for innspill folkens!

M.F: Nest etter Blåmann har vel Håja fått en del oppmerksomhet i fra min side ja:-) Vet ikke helt hvorfor den suger til seg interesse. Kanskje som en referanse på ''yttersiden''. Denne gangen i fra nord, da.

R.L, D.F, I.L.S: Jeg fikk være med på båttur rundt Ringvassøya, i et vær som mildt sagt var varierende. Det er ett av disse skiftene som fanget min oppmerksomhet her.

K.T: Joda, en mer interessant forgrunn, eller interesepunkt kunne jeg ha tilstrebet, men her var det først og fremst snøbygen og hvordan det er med på å danne dybde innover i bildet som var det jeg forholdt meg til der og da. Det skal sies at jeg var inne på samme tanken om interessepunkt tidligere, men oppfattet spenningen som været ga kunne være bærende nok.
Johan K.
Flott bilde.
Fint vær :) Synes ikke det utbrente gjør så mye.
Veldig bra at du har tatt med så mye himmel. Hadde gjort seg med et interessepunkt i forgrunn.

Johan
Avsluttet .
Meget dramatiske og flotte skyer. Farger og stemningen i bildet er også tiltalende. Litt utbrenthet er nevnt men bildet ditt liker jeg godt.

Jan Roar
Odd Tore S.
Skikkelig dramatisk værstemning du har fått fram her.
Jeg fortsetter som passgjenger og sier meg uening med de som ønsker seg et eller annet i forgrunnen. Hvorfor det? Beholdningen i dette bildet er være og stemningen det skaper, det holder lenge for meg, og den trenger ikke konkurranse fra en forgrunn, som jo bør tilføre noe av interesse om den skal ha en misjon.
Når det er sagt, skulle jeg nok likevel gjerne sett at sjøen ikke så fullt så idyllisk solglitrende ut. Den temmer liksom været noe.
Odd Tore
Frank K.
Takk til de siste!

Det vil vanskelig la seg gjøre å fikse opp et slikt ''mot sola bilde'' slik at man ser mindre av det utbrente lyset. Så det er vel bare å godta at det må bli slik det er. En mulighet hadde likevel vært å bruke et ekstremt gradert ND filter øverst, eller en dobbelteksponering..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu