Bildet inngår i albumet Liné i London -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger875
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_128808} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Christer B.
Liker uttrykket på jenta, undrende og lekent. Får ikke helt tak i symbolikken, lengter hun ut/opp (kræsjer litt med smilet hennes), er hun glad fordi det er et lyspunkt der oppe eller synes hun rett og slett at taket er fint. Menneskene i bakgrunnen kunne kanskje vært en tanke mer uklare for å understreke bevegligheten i hverdagen mens noen stopper opp og tenker seg om av og til. Det hadde holdt. Alt i alt helt greit. Stå på.
c.
Edvin S.
Ikke så verst. Liker utrykket til henne og de fine hvelvingene, men om du sjøl hadde gått lenger ned mot gulvet, og fått henne til å ''strekke'' seg litt mer mot himmelhvelvingen, akkurat såpass at du fortsatt hadde fått med deg de menneskene som er rundt.

Syns du har fått det skarpt der det skal være skarpt, og samtidig fått de andre menneeskene til å bli deilig uskarpe.

Fargene er også nydelig, men her er du i tvil om hva som er motivet, det blir litt for lite av hvert, i stedet for mere av det slik jeg gjerne ville gjort.
Krabb gjerne på gulvet for å få den riktige vinkelen.

Men, dette er ikke fullstendig å kaste ditt bilde på bålet, det ble bare litt intetsigende uten å få meg til å¨bli henført, om du skjønner.

Mvh ~ Arne ~
Marius F.
Finfint portrett du formidler. Liker utsnittet og lyssettingen godt. Eneste lille minus er at lyset i takvinduet blir så kraftig at det stjeler en del oppmerksomhet fra kvinnen i bunnen.

Mvh, MF
Siv D.
Oi, sannelig tror jeg ikke jeg maa begynne aa legge inn flere bilder til bildekritikken (dette er mitt foerste), det er lenge siden jeg har faatt saa konkret konstruktiv kritikk.

Naa maa jeg bare vente et par aar paa at min soester skal komme aa besoeke meg i England igjen, saa skal dere faa se et bilde med overstaaende foreslaatte forbedringer :)

siv
Dag J.
Mulig det er litt konkurranse mellom elementene her, men ikke mer enn at det falt veldig godt i smak hos meg. Eksponering, komp og uttrykk er veldig bra. Fargene er gjenkjennelige fra deg. Der er du veldig dyktig.
Eir M H.
Her har jeg jaggu vært selv. Er det ikke underground-stasjonen i Bayswater et sted? Uansett så er fargene flotte, du har noe for grønt tror jeg. En gulgrønn hule i London. Line er velvillig modell som alltid (har en god haug bilder av henne selv;) og har et hår som passer fint inn i grønntonene .
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu