Stress!!
Noen ganger bare blir det slik, som her. Mens en sitter der så kommer de sakte nedover mot deg. På vakt, det er jakt, eller var den over. Iallefall så jakta jeg på gåsa. Traff jeg?
Bildet inngår i albumet Fugleparken -
Utstyr
  • Nikon D100
  • 300mm AF-I
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetSitt og vent, gjerne i sjul. Opplevelsene er mange og kamera går fort varmt. Utsnitt av orginalfila.

    Bildet betraktes best i fullscreen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger855
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_124961} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Jepp, du traff. Bra beveg.uskarp..fanger dem skikkelig i øyeblikket..fine farger har de også..
Hadde du derimot fyrt av med hagla her, ville det blitt bom..langt bak..

T
flemming r.
Den der bliver mest stresset det er som regel fotografen når man skal tage den slags fuglemotiver. Godt taget i det rette øjeblik.
Oda H.
Du kunne ha truffet betre. Då tenker eg først og fremst på dei uskarpe vingene bak den fremste gåsa. Skulle helst sett dei på rad og rekke og ikkje bak kvarandre, eller den fremste gåsa åleine,
men det kan du jo ikkje akkurat styre over som fotograf.
Kunne og gjerne vært skarpare, då tenker eg særleg på vatnet.
Men alt i alt: bra levert!

¤OdaH¤
Carsten A.
Meget fin kombinasjon av skarpt og uskarp, som viderefører inntrykket av fart. Etter min mening vinner bildet kraftig på en god del beskjæring fra venstre. Nå flyr fuglene litt mye ut av bildet, den antydete beskjæringen endrer på det.

MVH CA
Nils B.
Takk skal dere ha.
CA: Det du skriver i første settning var noe av det jeg håpet at noen så, og kommenterte. Beskjæringen du foreslår er jeg helt enig i.
Olav O.
Tja. Vet ikke helt om jeg er enig i eventuell beskjæring fra venstre. De to plaskene viser frasparkene til gåsa lengst borte. Fuglene lander ikke, men letter fra vannet og er på veg bort fra fotografens åsyn, på veg ut av bildet mot det ukjente. Synes bildet forteller noe som det er.
Jeg ville nok ha ønsket at gjessene hadde vært skarpere, men likevel beundringsverdig fangst.

OO
Dag T.
Jeg er ikke enig i CA's forslag til beskjæring. De flyr bort, ut, og da passer det at dette også gjelder bildet. Ellers er jeg ikke helt enig med meg selv om måten de to glir sammen på. Kunne tenke meg dem litt mer adskilt.
Audun S.
Jeg er heller ikke enig med carsten ang beskjæring. Ville helt klart beholdt det slik. Som Dag skriver:''De flyr bort, ut, og da passer det at dette også gjelder bildet.'' En kunne selvsagt ønske at de var mer adskilt, men det lar seg jo ikke kontrollere. Et godt bilde.
Morten W.
Plaskene sier at bildet er helt riktig beskjært.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu