Linnea 4
Siden sittende modeller engasjerer så legger jeg ut ett til :-)
Bildet inngår i albumet Linnea - En ung, kommende modell fra Tomter
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • EF 24-70 f2,8L USM
  • Brennvidde43mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger2071
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_124922} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Rhae M.

Likte dtete bedre enn det forrige.
Det tekniske sitter svært bra her. Usikker på posituren, men motivet tatt i betraktning (uskyldig, litt barnslig look) så passer den litt sånn kunstige stillingen bra.
André M.

Teknisk bra, Geir. Litt trangt rundt venstre fot og noe anstrengt positur, kanskje? (Hvite knoker indikerer at hun kjemper med å holde seg fast i stillingen). Ellers svært søtt :-).

PS: Innmari kule sko, - slike som jeg IKKE kan vise til yngste datteren (som har totaldilla på fottøy)
Avsluttet .

Dette var bedre enn det forrige Geir, bena er fortsatt dominerende og lange, men det er jo forsåvidt ikke feil. Ellers fremstår hun som søt, ung og litt uskyldig, samtidig som det noe litt mer voksent og frekt tilstede.

Lyset sitter som det skal, men jeg tror kanskje at noe mørkere partier der kroppen treffer underlaget kunne understreket at hun sitter på et underlag, blir på kanten til flytende nå.

Jon
Nikolai E.

Jeg synes hun sitter altfor krampaktig, det virker som hun er presset innenfor bildets ramme :) Bra bemerket av André det med ''hvite knokler'' på hånden. Hele kroppen blir for kompakt, skulderpartiet virker altfor dominerende. Hvordan hadde bildet vært hvis hun hadde lent seg bakover og støttet seg med armene?

Eller et vellykket bilde mhp duse farger og passe ''soft look''.
Anniken S.

Sweet like candy.... jeg bare MÅ ha de skoene :)
Litt enig og litt uenig med de over. André har nok et godt poeng.
Liker ikke at håret deler seg og viser deler av øret...
Derimot syntes jeg hun er mye flinkere med munnen og øynene her enn på mange av de andre bildene.
Avsluttet .

ok bilde egentlig.... men hun ser fryktlig lite avslappet ut... ser ut som hun tvi holder på kneet sitt... litt kjeitete positur....
Gunnar G.

Du har fått flere ulike kommentarer til bildet. Her er en liten betraktning til: Du har tett, nesten svært tett beskjæring ved hælen, tåa og hodet. Men hvorfor har du da så ''uendelig'' mye plass bak ryggen på jenta hvor det faktisk ikke skjer noe som helst??? Her bør du vel ha minst like tett beskjæring som det tetteste du har ellers. Bildet er så bra at kommentarene må gå på detaljnivå. Og en liten detalj er kanten av skjørtet som stikker fram bak låret. Men det er det jo enkelt å retusjere bort i en fotoeditor. De hvite knokene kan du også mørkne med ''clone''-funksjonen.
Gunnar G.
Geir Andre O.

Gunnar: takk for kommentarer, grunnen til at det er mye ''luft'' bak ryggen er rett og slett at jeg i en periode har bundet meg opp til A4 formatet... så enkelt er det, ble kanskje litt vel opphengt i å skrive ut i fulle A4 ark.

Ellers takk for råd og komentarer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu