...om litt er kaffen klar
Bare en stemning fra en våt og kald vindfull morgen på Lifjell. Sikkert mange som kjenner seg igjen her :-)
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger244
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122256} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Andreas Kalvig A.

Bra komponert bilde. En kjent situasjon for mange dette.
Tor Andreas S.

oj oj oj..kjenne seg igjen litt på det bilde her ja, dere har vært heldig med vinden i forhold til hvordan retning teltet er satt opp.
MEN: jeg vill bare foreslå en v.2 tittel til bildet: stormkjøkken? det er jo et vellbrukt ord i marka..å det passer godt til dette ''kind of a kitchen'' å det blåser fælt:) I dont know? ka du syns? Jeg mener ikke du skal skjifte..ikke gjør det. Men bare et forslag.:)

Mvh
Tor Andreas Nyvoll
Tor Eirik P.

Bildet er jo ikke så verst i seg selv, men for min del så formidler du ''turstemningen'' på en aldeles glimrende måte! Får lyst å pakke sekken og legge i vei med en eneste gang når jeg ser på bildet!!! :o)

Tor Eirik
Ronnie S.

Takk for tilbakemeldinger.
Primært så var det stemningen og lengselen i dette bildet jeg ville formidle. Det var ikke mye som skulle til for å få fyr om morgenen her. Rote litt i asken og med slik frisk vind så ble det som en blåsebelg ;-) Sånn rent bildemessig så skulle jeg kanskje ventet litt med å ta bildet til det begynte å ryke av tuten på svartkjelen.
Jan-Eilert P.

OK bålbilde på en grå dag. Jeg har også trasket litt i Lifjell det er et flott fjellområde- spesielt sommerstid før det er oppkjørte skiløyper overalt.

Nåvel: Jeg syns teltet ser merkelig ut på bildet. Jeg blir ikke klok på det. Ser ut som både framdelen og bakdelen av teltet peker hitover. Merkelig.

JEP
Ronnie S.

Jan-Eilert
Haha.......! Er det nå jeg skulle sagt at jeg ligger i vinkeltelt. Det er 2 telt, eller rettere sagt et Stetind og en bivuakk. Nå var det jo rimelig seint når du la inn kommentaren. Har også lagt merke til at du har vært i Lifjellområdet faktisk. Mener å ha sett en webside med det.
Odd Tore S.

Ikke fritt for at dette pirrer lysten til kaffe i tåke og vind igjen.
Noen detaljer tyder på at du holder til litt lavere enn jeg er vant til:
- mer enn rikelig med ved
- kjelen står vekk fra varmen
- varmen er ikke i ly
Det blir ikke mindre stemningsfullt av det, bare litt mer preget av overskudd.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu