Gudrun
Dag 2 med Gudrun,
Utstyr
  • Canon EOS 300 D
  • Canon EFS 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger690
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122199} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Caroline M. S.
Fint med portrettformat her og jeg liker bildets inndeling og den mørke himmelen, men...

Jeg vet ikke hva du har gjort her (hvor mye etterbehandling du har gjort), men jeg synes resultatet ser kunstig ut. Sjøssprøyten/bølgene ser ut som blå snø med for mye turkis i og i for meg. Synes også det det brune (ferskenfargede) i sjøen ser kunstig ut. Til og med regnbuen synes jeg ser ut som den er laget manuelt eller limt inn fra et annet bilde.
Thor B.
Kan godt være at det er gjort litt for meget etterbehandling.Men det er gjort i god tro for å få frem regnbuen.Den er ikke limt inn eller laget manuelt..Det brune er faktisk brunt skum.Som et resultat at bølgene treffer land gang på gang og trekker med seg en del humus farger ut igjen.
Peter V.
likte dette bildet jeg =) som sakt et godt portrett bilde hehe =)

mvh Peter
Ann F.
Forgrunnen ser noget overbehandlet ut på min skjerm, og er ikke helt god. Dessuten synes jeg det blir dårlig balanse i bildet slik du viser det.
Personlig ville jeg beskåret fra bunnen til over alt det brune i vannet og latt litt vann og regnbuen/himmelen spille hovedrollen.
Eller fra toppen ned til under skyene og latt regnbuen og bølgene få ha lerettet alene.
Og kanskje en ny runde med etterbehandling ut fra originalopptaket?
Mvh Ann
Avsluttet .
Hei.

Synes på dette motivet at det er himmelen som skal være i fokus, dvs 2/3 himmel og 1/3 sjø, med andre ord, kraftig beskjæring i bunn. Kan nok også beskjære litt i toppen.

Etterbehandlingen er nevnt, men foruten det synes jeg eksponeringen er løst på en god måte. Synes balansen mellom innersiden og yttersiden av regnbuen er bra.

Mvh

PMN:-)
Thor B.
Takker for glimrende tilbake meldinger


TBH
Rune H.
Helt enig med Peter Magnus! Beskjæring i underkant!
Rune :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu