Opp fra dypet
Bildet inngår i albumet Vann i bevegelse - Serien inneholder bilder av vann i bevegelse.
Utstyr
  • Canon 20D
  • Sigma 18-125mm
  • Brennvidde77mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetEn dryppende flaske over en kasserolle med vann. Brukte seriefunksjonen her
    Gullfargen kommer av at jeg blandet chapagnesaft i vannet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger623
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121817} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Villy N.
Uvanlig bra og anderledes bilde med dråper i fall.
Liker sånne!
Marius F.
Hei

Her syntes jeg du har gjort en god jobb med komposisjonen men du kunne også ha gått nærmere. Liker godt detaljene og spesielt i ''kjærnen''. Bra skarphet.
John-Tore G.
Hei Dagny!
Jeg liker denne leken din med vann. Det er fasinerende på hvordan vannet oppfører seg. Har også sansen for gullfarven. Jeg er litt usikker på komposisjonen her. Kunne det vært midtstillt? kanskje beskjært litt i overkanten? Ellers var det bra!
God helg til deg også, mvh John-Tore
Oda H.
Personleg synest eg biletet har eit ''rotete'' og tilfeldig preg. Dei to største dråpene er uheldigvis litt uklare og utsnittet er nevnt. Men absolutt spennande med vatn!

-OH-
Odd Tore S.
Gullfargen og bølgemønstret er gjerne det mest spennende her. Refleksene har du hatt et godt grep på.
Noe er skarpt, litt mer kunne vært det. Ren midtstilling kunne vært OK her, fysikken sørger alltid for litt mangel på rotasjonssymmetri.
Du har tydeligvis ikke så mye vann i kasserollen, siden det er såpass tydelige skygger under bunnen. Og det er vel bare smådråpene som kommer opp fra dypet, de store mangler den avsnørte formen mot vannet til dråper som akkurat er dannet på vei oppover.
Vann er gøy, og gulfargen er fin både her og industrien du har vist oss.
Odd Tore
Dagny L.
Odd Tore.

Tusen takk for lærerike kommentar.

Jeg hadde en 5 liters kasserolle som var full av vann. Litt chapagne saft oppi.

En ølflaske med drikketut hang ca 40 cm overfor vannet. Prøvde å få dråpene til å falle gjevnt. ( Fant ut etterpå at dråpene falt gjevnere når jeg fjernet bunnen i flasken ) Prøvde å få rett fokus, men var nok ikke lett.

Er meget glad for slike kommentarer som kan lære meg å ta enda bedre bilder. Håper du fortsatt vik kommentere mine bilder. Er ivrig til å lære enda mere. Tusen takk til dere alle også. Synes debutten på den nye bildekritikksiden har gitt meg mye å jobbe med. Tusen takk til dere alle.

Dagny
Torbjørn K.
Liker, som vanlig, veldig godt denne gullfargen du får frem i dråpe-bildene dine. Kontrastene er også bra. Synes dråpen du har fanget her er meget bra. ''Krateret'' er veldig rølpete noe jeg synes er bra, men noe av kanten skygger for bunnen av krateret. Du burde valgt et mye tettere utsnitt her og kuttet ca en cm over dråpen. Er litt interessert i vite hvordan du har gått frem for å generere dråpene, høyde over vannet, størrelse osv. Med oppsettet jeg har brukt i mine dråpebilder blir dråpene veldig ''systematiske'' og like og ikke så rotete (positivt ment her...) som i dette bildet.

Mvh
Torbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu