..
Imårres var d så fint solskinn i vinduet mitt. dette måtte nesten dokumenteres!
Utstyr
  • Canon Ixus 40
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger452
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121800} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Cristina B.

Artig effekt med gjenspeilet av linsen, blir som ett stort øye.
mvh Cristina
Christian P.

Det går sakte men sikkert mot vår! Linsa var skikkelig kul. Orginalt og morsomt.
Marte A.

takk for kommentar. var fryktelig usikker.. hadde et bilde der du bare så soloppgangen, men syns d ble litt kjedelig?! hehe morro

marte
Markus H.

dette var kult makroen funker... likte bildet ditt og den gode ideen
markus
Stein Oleiv B.

Fett bilde me den linså såm jennspeile seg, såm alle andre har sagt. Men det e noge ingen andre har sagt, det va desverre uskarpt, og det ødala bilde litt. Men eg sjønne jo at det ikje hadde gått, å fokusera på 2 punkt: Sol oppgangen og linså, men alikavel... Hadde du fjerna linså, hadde det mesta av funksjonen blitt vekke. Då hadde det bare blitt ett uskarpt bilde me fine fargår. Men sinnsykt bra ide iallefall!!! :)

Steini
Christian P.

Kjedelig blir det ikke i bildet ditt. Det jeg kan pirke litt på er at sola er litt utbrennt. Juster litt på det. Liserefleksen er super i dette bildet syntes da jeg. Som sagt tidligere - morsomt og meget orginalt. Bra
kine n.

du er flink til å eksprimentere marte! must say. dessuten; 10 påeng for orginalitet :D
føler dette bilde/ motivet har mye potensiale. må få si at jeg synes bildet så bedre ut lite, på fellessiden. ble litt kjedlig med en gang jeg fikk det opp stort. men jo mer jeg ser på det nå, jo mer spennede blir det egentlig... hmm noe med det abstrakte i bildet... forholdet mellom den klare linsa og soloppgangen... hmm... artig :)
klem kine
Marte A.

ja klart .. nå ser eg at solå e alt for utbrent.. ikke bra.. får ta nye flotte bilder på nyåret.. jeeheugleder meg! takk for alle kommentarene.

marte
Odd Tore S.

Ganske kreativt, men egentlig mest spennende som thumbnail.
I fullt format dukker det opp noen minuser, som de halvmåneformete mørke flekkene i overkant, som finnes i to størrelser i tillegg, kuttet sirkel på venstre side mens det er mer enn nok å ta av på høyre, og utbrent sol som andre alt har nevnt.
Dette får du sikkert sjansen til å prøve igjen. Da bør du også variere blenderen for å se hvor uskarp det er mest passende at bakgrunnen blir.
Nå sjekket jeg kameratypen, og det forklarer de mørke halvmånene. Har du tatt bildet gjennom dobbeltvindu/isolerglass?
Odd Tore
Sverre W.

Herlig effekter på dette motlysbilde
har selv en ixus v2 hvor jeg har lekt med slike effekter så lånte jeg en ixus 500 på elkjøp hvor jeg ble plaget med horisontale streker/forstyrrelse så det ble levert tilbake med en gang,
så det blir kanskje en ixus 40 neste gang kanskje?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu