Nyttårs-rakett
Godt nyttår alle sammen =)
dette er første gangen jeg prøver meg på bilder av raketter og det var ikke lett. Men bildet er ikke det værste jeg har sett til å være tatt uten stativ. Jeg har mye å lære om slike bilder så blir glad for hjelp fra dere!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger623
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121309} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kamran K.

ikke så dårlig for å være første forsøk, vet ikke helt hva jeg skal si, bilde er jo uskarp men på en uvanlig og fin måte, akkurat det bilde hadde sett mye kjedeligere ut hvis den var skarp synes jeg, da blir bilde sånn som alle de 40000 rakket bilde jeg har sett men uskarpheten gjør bilde litt uvanlig liksom men som sagt bra forsøk. godt nytt år ;)

MVH. K.K
Pål E.

Takk, det samme til deg! Synes du fikk en fin effekt her ved nettopp å IKKE bruke stativ. Fortsett for all del med eksperimenteringen, selv om det er et helt år til neste anledning byr seg! Jeg har selv forsøkt meg flere ganger uten å være spesielt fornøyd, men bilde nr. 153795 la jeg likevel ut.
Pål
Roger V.

Hei
Effekten ble ikke så værst. Trur du ville fått det bedre til om du brukte stativ og kansje litt lenger lukkertid.

Godt nyttår til deg og

Mvh Roger
Joakim H.

Enelig tilbake.
bra bilde dette. Kan nok ikke hjelpe så mye med denne typen bilder. Prøvde å ta en del slike selv på nyttårsaften og det gikk ikke så bra. Syntes det var bra at du fikk med hele raketten i bildet uten noen andre forstyrrelser. Støtter tipset med stativ og lengre lukkertid men resultatet her var bra det.
JH
Inger-Lise S.

Hei igjen Carina! Her har du tatt et flott rakettbilde! Det var annerledes og fint.Ligna nesen på en masse fjær,syns jeg.Jeg tok noen jeg og, men ble ikke fornøyd..Tross stativ og lang lukkertid..
Bedre sent enn aldri: Godt Nyttår! Vel,du har jo fått mail;)
God helg!

Hilsen Inger-Lise:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu