Ambra - äkta blondin II
En dimmig dag i december. Hann hon undan tåget?
Bildet inngår i albumet Äkta blondiner - behöver det beskrivas? nä, tänkte väl det...
Fotograf
Utstyr
  • Minolta Dimage A1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger797
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_119948} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Andreas G.

Fargene i jenta og de svake fargene i bakgrunnen fremhever jenta synes jeg. Synes også - for å pirke litt - at de to grønne lysene skal bort og et rødt settes i midten på togsignalet... hvorfor? Viser sjeldent grønt i den retning et tog kommer fra ;-)

-Hva med også å forsøke å lage en skygge-figur der hvor fake-toglysene er, så blir bildet umiddelbart ennå mer troverdig...

Will She Make It?
KG S.

Uppmärksamt. Mycket Uppmärksamt. Guldstjärna!
Arne S.

Hun har neppe kommet på riktig spor, men fortvil ikke. Det går alltid et tog.

:)
Lars-Anders M.

Meget bra og spennande bilde. Stå på.
Janne L.

Bra, spennende bilde.
Janne
Trond L.

Bildet er flott det, men det er en stor feil som jeg syns ødlegger mye! For de av oss som har en viss kunnskap om jernbane og dets sikkerhetsystem vet at dersom det er grønnt signal en vei, er det komplett umulig å stille grønnt signal motsatt vei. Signalet bak jenta skulle vært i rødt. En detalj som ødelegger mye.

Dessuten håper jeg dere har avtalt dette med det Svenske Banverket og hadde med sikkerhetsmann derfra, ellers så leker dere med livet. Dessuten: Tenk over hva du hadde følt som lokomotivfører når du ser det står to personer i skinnegangen foran deg og du ikke har mulighet til hverken å styre unna eller stoppe i tide.. Hva vet dere om hastigheten som holdes på stedet?? Det kan være alt fra 40-210 kmt. og ett tog i 160-210 kmt stopper ikke akkurat på ''metern'', og det kommer veldig fort i mot. (Store deler av det svenske jernbanenettet er bygd for høyere hastigheter enn i Norge.)

Det er også strengt forbudt å oppholde seg innenfor jernbanens område (sett bort fra plattformer og områder beregnet for publikum) uten spessiell tilatelse. Overtredelser kan man bli bøtlagt for.

Så til alle andre fotografer på Foto.no, ikke forsøk å ta lignende bilder uten tilatelse fra Jernbaneverket og ledsagelse av sikkerhetsmann derfra.
KG S.

Trond>> jajamen, don´t try this at home!

Visst är det så, att för en fackman stör den gröna signalen en hel del. De flesta vanliga dödliga tänker inte på det. Tåget är som somliga räknat ut ditmålat i efterhand för att höja dramatiken i bilden.

Järnvägsavsnittet som vi nyttjade har fri sikt åt båda håll i flera hundra meter så vi hade troligen hunnit kliva av utan att lokföraren dött av skräck. Det blir värre när jag ska realisera min idé om en tös bunden över järnvägen som på den gamla goda Västerntiden...
Trond L.

At toget som kom andre veien er manipulert ser man med en gang. Lysene henger liksom i luften. Anng dette med signaler, det er detaljer som gjør bildene... Man trenger ikke være godt kjennt med jernbanens signaler for å forstå dette er feil.

Nok om det . Fastbunden jente, det kan jo gjennomføres. Men da anbefaler jeg deg at du tar kontakt med en av sveriges mange museumsbaner. De kan enkelt ordne tillatelse og egnet sted på et stille spor til deg uten at dere behøver å bli påkjørt. Banverket kan jo også være en adresat, de har sikkert et ubrukt sidespor som dere kan få låne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu