Ambra - äkta blondin
En fotosession med Ambra gav en hel del spännande bilder.
Bildet inngår i albumet Äkta blondiner - behöver det beskrivas? nä, tänkte väl det...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-12-16 19:14:26
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-12-16 19:51:42
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Minolta Dimage A1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1347
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_119320} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Hilde J.

Hm.. Dette kunne vært et riktig fint portrett om det ikke hadde vært behandlet riktig så mye. Håret smelter sammen, huden blir unaturlig på en alt for plastisk måte, og håret blir helt blurret sammen.
Sorry for at jeg er så kritisk, men jeg bare må.. Streken under øyet kunne du jo tatt bort når du har gjort så mye med resten..

~~hilde~~
KG S.

Hmmm jag skrev ju det i mina kommentarer till bilden... att jag egentligen inte gillar den här formen av retusch, men eftersom NI just kommit till riktiga datorer så måste jag prova... ska lägga in en version med en oretuscherad Ambra också. Det förtjänar hon!
Dagrun S.

Eg synest ikkje dette funka heilt. På venstre side kan ein sjå den blå bakgrunnen på #1, og eg ser faktisk også eit lite snev av den på #2.

Begge bilda viser skeiv kant. Det er eit eller anna med trebakgrunnen også som eg synest ikkje funkar heilt. Stripa som går opp over håret. Viss det blå feltet til venstre er hav eller himmel, kvifor ikkje snu dama, slik at ho ser ut over havet eller mot himmelen? Ein slags profil, der ho også snur seg litt mot deg og flørtar med kamera. I mange portrett er det nettopp det eg saknar - flørten med kamera. Eit blikk som viser at det er kommunikasjon med nokon eller noko. Jenta er pen og er vel verdt å visast fram, nettopp difor synest eg at skal prøva å få endå meir liv i ansiktet. Få det levande liksom. Det gjeld òg ein del andre som legg inn portrett her. Gler meg til å kikka på fleire nye!

:-)
D@grun
KG S.

Jorå Dagrun, jag hade henne som modell en halv dag, det finns många olika porträtt och bilder på tösen, kanske kommer det fler så småningom. Vi hann ta bilder i skogen, på kyrkogården, på ett industriområdet, i en källare ja t o m på ett utedass (vad nu det kan heta på norska).
Jon A.

Dette har i mine øyne en helt for jævlig fargetone i forhold til kravene innen den sjanger det tydeligvis er tenkt å tilhøre. Sorry, men her må du justere i PS!
KG S.

Nejdå, det är din skärm som behöver justeras.
Hilde J.

Om du bruker NI som plug-in til PS, -kan du bruke history-brush etter du har påført filteret, (Kanskje med justering av blend-mode/opacity) for å hente tilbake f.eks. hår.

~~hilde~~
KG S.

Tack för tipset Hilde!
Jag är väldigt ny på NI eftersom det så nyligen kom till Mac OS X... jag ska prova. Fast egentligen tycker jag det är synd att göra unga flickor till barbiedockor, de är ju så vackra ändå... ja vackrare!
Lars-Anders M.

Mycket bra KG. Herligt portrett. Stå på.
Avsluttet .

Dette er riktig dårlig arbeid i photoshop.
Steinar Dahlen V.

er *ikkje* enig med Bjarte her. eg synast dette var eit fint bilde. einase eg vil sette fingern på er at refleksen i pupilen. kansje du kan fjerne det kvite i pupilen.

*SV*
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu