Livi
Bildet ble tatt på samme tid som jeg tok det andre som heter Livi, i ein kjellerbod. Ideen her er at det skal være litt bevegelse og uskarpt. Se litt gammelt ut. Kanskje litt rotete.
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Canon 35-80 mm
  • Brennvidde35mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger676
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_119184} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

syns dette var veldig bra jeg.. fin positur, grei komposisjon.. hadde ikke fungert i annet enn svarthvitt tror jeg, og jeg liker bevegelsen i bildet...

som en gammel thriller... forførende dame inn i mørket... jepp..likte dette :)

-m
Trond H.

Bildet og kompen funker, lekkert tenkt. Det eg ikkje har fullt så mykje sansen for er måten du har løst problemet med uskarphet, nå er det bare litt irriterende. dersom du hadde gjort det på ein anna måte, f.eks ein blanding av fokusforskyvning og bevegelsesuskarphet hadde eg kanskje likt det enda bedre

MVH TH
Erlend B.

Enig med Scherer. Fikk mange av de samme tankene; ''forførende dame inn i mørket''. Nydelig positur, liker også bevegelse. Flott dette.

Erlend
André M.

Joda. Her er det et og annet godt å si: Posituren, den litt dystre stemningen. Jeg klarer ikke helt bestemme meg for uskarpheten... Den virker litt tilfeldig. Det samme gjør skjevheten i bildet. På den ene side liker jeg det ikke, - men samtidig tilfører disse ''tilfeldighetene'' bildet en ekstra dimensjon: Litt trashy ''kikkerfølelse'', liksom. Hmmm. Må tenke litt til. Jeg kommer helt klart tilbake til dette bildet (uansett; kreativt!)
Tore W.

Hei Elin.
Dette synes jeg var et skikkelig spennende bilde. Det virker ''tilfeldig'', selv om det er akkurat det det ikke er. Her ligger nok både tankevirksomhet og skaperkraft bak. Jobb mer med denne uttrykksformen, her er noe på gang og ikke la deg skremme om du snubler litt i starten.

mvh tore w
Kristoffer L.

Dette bildet liker jeg.

Du har fanget et flyktig øyeblikk, et stille sekund hvor kvinnen på bildet samler seg, slapper av eller forbereder seg på noe hun skal gjøre. Uskarpheten skaper en tidløshet i øyeblikket, og tilfører bildet helt andre tolkningsmuligheter enn om det hadde vært knallskarpt. Skitne golv og vegger gir både billedmessig og tolkningsmessig kontrast i forhold til modellen.

Kort og godt synes jeg dette var meget bra!

- Kristoffer
Avsluttet .

Veldig bra. Negativt komponert med kors og midtstilt. Bra! Det rotete fungerte som en fin effekt på det skitne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu