tåke
tatt på formiddagen - solen kom frem, samtidig med at temperaturen falt - vanndampen steg opp fra terrenget rundt vannet - fikk tatt noen bilder før tåken ble for tett.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor AF-S 18-70mm 1:3.5-4.5G ED
  • Blender-
  • Nei
  • Annethåndholdt - etterbehandling
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger467
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_119094} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Hei :)
Takk for kritikk på mitt bilde! Likte dette bildet her, fin stemning ;)

- Guro -
Jarle L.

Dette var et bilde jeg likte. Behagelig å se på, enkelt og et flott speil. Nydelig komposisjon og et fint lys. Flott jobbet :-)
Jan Erik B.

Veldig bra komposisjon! Flott motiv og bra balanse i bilde. :)
-Jan Erik-
Steinulf L.

Fin komp og ikke har du falt for fristelsen med å gi bildet et kraftig blåstikk, noe vi ofte ser på tåkrebildene her på dotten. Likte dette.
Rune H.

Dette bildet likte jeg godt!

Komposisjonen er god og trærne+speilingen framstår akkurat passe diffust i tåkelandet!

Forgrunnen din minner meg faktisk om forholdene ved sjøen i 12-13-tida i dag, hvor storfloa kom sigende oppover landet - og la under seg gressmark og stein (i alle fall der hvor jeg var). Satt faktisk i et kvarter og såg utover et stort område (på Stemshaug) - hvor på et ca 300 kvadratmeter stort område med gressmark ble lagt under vann. Trykkende vær og skikkelig styggvær i vente... :)

Som sagt - et godt bilde! Lurer likevel på hvordan det hadde blitt uten tyngden i forkant, og lik komposisjon? Komposisjonen ville da blitt tilnærmet som dette: www.photo.net/photodb/photo?photo_id=1478724

Ser fram til flere bilder fra D70`n :)

Rune
Annika E.

Dimma är alltid vackert på bild.
Snyggt med speglingen från ön.
Mvh Annika
Ina W.

kjempefint bilde! stemningsfult:)
Odd Tore S.

Stemningsfullt.
Tror at dette bildet hadde vunnet på at forgrunnen var helt utelatt, slik at øya og steinen svevet fritt i tåka og bilderommet.
Litt merkelig fargestikk på denne skjermen, noe i retning grønnblått. Har du sett hva som skjer om du prøver med automatisk fjerning av fargestikk i PS?
Odd Tore
Odd Arild E.

Takk for kommentarer.
Rune - såg på bildelinken du viste til - bra bilde.
Odd Tore - har også en utgave med bare øya og steinen , men syntest at det ble for ''tåkete'' - ser ikke fargestikk på min skjerm(LCD), men aner konturene av bakgrunnen(andre bredden av vannet).
Odd A
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg liker tåkebilder ,
det er noe ''reint'' ved det , noe mjukt og vart ,

dette var velkomponert og eit stemningsfullt tåkegråversbilde.

Mvh Inger Anne
Kay R.

Hei igjen Odd Arild..

Dette ble flott... Det oser av mystikk og uvisshet. Trollisk dis og speiling. Skulle æ trekke på noe hær må det jo være forgrunnen. Blir litt i ubalanse til resten. Sånne bilder like æ... Stå på..

MVH Kay:-)
Inger-Lise S.

Et fint tåkebilde.Jeg har sansen for tåkebilder, og her syns jeg du har fått fram stemningen godt. Komposisjonen er god. Forgrunnen er klar og fin og hører absolutt med. Et fint og litt mystisk motiv.

mvh Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu