the old tree
...full screen...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-12-10 14:27:47
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1640
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_117736} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (32)
Janne L.
Dette var skummelt og dystert. Du har fått denne karen til å virke veldig overdimensjonert. Han ser veldig høy ut, i fothold til trærene. Kjempen fra skogen. Alle tiders flott bilde. Her har du gjort en god jobb, som du har all grunn til å være fornøyd med.
Janne
Alexander W.
Utrolig bra.... noe av det bedre jeg har sett på lenge.


Mvh Alexander wabakken
Oddvar B.
Dette er jo kunst, svært bra!

ob
Fred S.
Du har noen besnærende vakre ''klisjeer'' selv, Erlend, men dine pløyer adskillig dypere enn mine, og bildene dine er stort sett bestandig en inspirasjon for meg. Skal jeg være helt ærlig ( og for meg er ærlighet en dyd her på dot.no, selv om jeg jukser litt nå og da når jeg kommenterer), så er jeg ikke helt begeistret for dette, og det kommer nok mest av mannsfiguren din. Du er imponerende flink i PS, men den gubben der kjøper jeg ikke sånn uten videre. Men E.M.-dommedagsstemningen er til stede så det holder.

vh fred
Magnus L.
Meget vakkert! Mørkt, mystiskt....
Jeg skulle gjerne sett en versjon der trærene i bakgrunnen var rettet opp... men at mannen gikk med lutet rygg..... Mulig det ville fjernet noe av symbolikken, men nå virker det egentlig litt ''rart''...... hmmmm.... litt usikker her! Men, det er ingen tvil om at ide og gjennomføring er bra!

M.
:-)
Torbjørn V.
Flott bilde, men så er jeg også fryktelig svak for bilder som har denne dystre visuelle steminingen. Veldig bra arbeid.

Jeg antar at gubbens fremtoning er 100% bevisst, men han bryter likevel litt i mine øyne. Størrelsen/montasjen harmonerer ikke, i tillegg til at jeg føler han er litt malplassert i settingen. Tar selvsagt høyde for at det kan være fordi jeg ikke har forstått budskapet i bildet.
Toini B.
Veldig tøft!! En herlig dyster stemning.
Kanskje litt mer smell i tonene nederst i bildet?

:)
Avsluttet .
Kul komp det her. Bra stemning.

PMN:-)
Kenneth P.
Creepy... Dystert og fint. Forteller en historie.

mvh Kenneth
Marius F.
Flotters. Virkelig fin mystikk over bildet.

Marius
Ronny Manuel D.
likte dette bildet veldig godt! Dystert :)
Avsluttet .
tøft. du er flink med filterne altså;) liker looken på bildene dine. delig bløte og maleriske. kan jeg spørre hva trikset er? hans
Frank W. G.
Et verk av beste Mørk-merke. Bra!

Frank
Thomas M.
Riktig som Frank sier, ''et verk av beste Mørk-merke''!
Dette er flott !
John G.
Tøft, Erlend!
Mørk(t) og dystert, ja...
John :-)
Avsluttet .
Synes du har lykkes med stemninga i bildet.
En liten pirketing; treet kan umulig vokse så rett ut i lufta fra en sånn stamme? Det er kanskje meninga? Synes det så veldig kunstig ut..

Nico
Bjørn H.
Hei,som tidligere nevnt liker jeg bildene dine,her blir forgrunnen for blass,personen innkopiert,litt mye Rene Asmussen...
men et fint bilde.
mvh.bjørn
Eli L.
Kjempeflott! At mannen er anatomisk ukorrekt passer glimrende inn i settingen. Villt, mørkt og vakkert. Du er veldig dyktig!
Arne S.
Jeg ser på personen som en karikatur i en eventyrfortelling. Skikkelsens urealistiske ytre blir derfor en styrke og ikke en svakhet. Meget bra!

Ja, du er en ''sann svarting'' du, Mørk :)

joachim g.
SINNSYKT FETT
André M.
Mørkt, mørkt. Lekkert. Fullskjerm er påkrevd, ja. Du har en herlig stemning i bildene dine. Fint at du ble valgt til ukens fotograf: Da får flere gleden av bildene dine.

Enig med Fred i at det er noe som ''ikke stemmer'' med fyren her (selvportrett, etter det jeg har skjønt). Vel, Arne er inne på noe: Det fratar ikke bildet magi. Det tilfører noe mystisk. Dette er meget bra!.
Erlend M.
Takk for tilbakemeldinger. :) Å bli sammenlignet med Rene Asmussen er jo et kompliment, han er en stor inspirasjonskilde for meg. Hyggelig dessuten å bli valgt til ukens fotograf.
Anja Nylund H.
Det er smukt og jæla skummelt på en gang, og et dyktig håndverk! Uten tvil! Men noe får meg til å kikke tilbake littebitt utilfreds på bildet hele tida. Horisonten er skjev så grantrærne heller mot venstre? Noe virker litt underlig hvertfall, men det er vanskelig å sette fingeren på hva. Dog, mannen er jo langemann sjøl, så det er sikkert meningen uansett. Flott bilde, Mørk.
Anja
Peter V.
Utrolig tøft! helt klart et forbilde =) hvor får du det fra hehe!
mvh Peter
Odd Tore S.
Mørkt og skummelt så det forslår, og skikkelig skjevvokst granskog. Det er mer interessant fysikk her, men det gjør ikke noe så lenge det bidrar til stemningen og ikke trekker interessen vekk fra treet.
Men så var det mannen på stylter(?). Han trekker i alle fall til seg min oppmerksomhet, minst like mye som treet. Bidrar så absolutt til den skumle stemningen, men bygger han opp under den tittelen du har satt på bildet? I forhold til det du har definert i denne, blir han et forstyrrende element. I forhold til selve bildet bidrar han positivt.
Odd Tore
Dag T.
Hmmm, om om du liker å sammenlignes med Asmussen får være din sak. Jeg synes ofte han blir litt for tydelig og påtatt, med for få undertoner. Skal det være skummelt må det være fordi noe er uvisst, noe truende du ikke kjenner. Der synes jeg faktisk du er bedre enn ham.

I dette tilfellet synes jeg personen ser litt ''flat'' ut. Jeg tror jeg kunne tenke meg å ha ham litt gråere, bak alle trærne, og faktisk litt mindre slik at man ikke oppdager ham med en gang. I tillegg, hvis jeg nå en gang skal være sær, så leter jeg etter overskuddet, de små tingene som du må stirre lenge for å oppdage og som holder deg i bildet enda lenger.
Roger J.
Du er en dyktig kar mørk! Liker stilen din!
Mvh roger.
Erlend M.
Hei! Takk for ros og kritikk. Har lysnet fyren litt nå (v2).
Stig Morten S.
Veldig bra bilde. Likt godt den dramatiske stemningen. Skummelt.
Dag T.
Jo, det hjalp med lysning også. stemmer mer med skogen da, går mer inn i den.
Thomas S.
likte dette, vært mer creepy om ansiktet var helt mørkt
thomas b.
!! genialt bra!
har ikke så mør mer å si.. dødsbra..

-thomas-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu