Svart/hvitt med farger
Bildet inngår i albumet Mølen - - ikke nødvendigvis slik du ser den.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetRedigert fra jpg-fil, ikke helt optimalt, men RAW-fila var utilgjengelig ved redigeringstidspunktet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger336
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_117077} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Jan A J.
Heisann, ja det er endel jpg. støy i bildet. Har du laveste komprimering på jpg innstillingen i kamera? Du kunne prøve å legge inn litt støy fra PS for å dempe sporene av jpg. komprimeringen og evt litt blur.

mvh

Jan
Eli B.
Hei Ann, jeg likte bildet, selv redigert fra jpg. Det er noe ved dette bildet, masse blå himmel og lite land, likevel har du klart å få frem det essensielle ved landskapet. Veldig bra synes jeg. Snøen på berget gjør nok også sitt. Flott!
mvh Eli
Tore B.
Hei Ann.
Flott tenkt og utført ... men jeg skulle så gjerne hatt mer stein nederst og helst en litt mer dramatisk skyformasjon (altså litt mindre himmel og mer stein, det er jo steinen som er det mest interessante bildeelementet her etter min mening. (Men, man kan jo ikke få alt her i verden!)
Ivar H.
Dette fungerte mykje betre enn det forrige (hugsar ikkje tittelen, men du skjønar sikkert kva eg meinar), her synest eg mykje himmel gjer seg bra, dessutan likar eg betre himmelen (skyene) på dette biletet. Av dei beste frå adventsturen til Mølen så langt.
Ann F.
Bildet skal redigeres omigjen når Adobe slipper plug-in for D7D, hadde laveste komprimering, men bildet er nok litt undereksponert.
Men vil gjerne ha kommentarer på ideen, så får det jpg-tekniske heller bæres litt over med. Ny utgave kommer så snart Adobe får ut finger'n, for dette er ett av de bildene fra Mølen jeg har mest lyst til å ha på veggen selv, så dette SKAL bli bra.
Mvh Ann
Marius F.
Pent dette! Liker harmonien mellom den rene himmelflaten mot det grove fjellet, så jeg er ikke enig med TBL om en mer dramatisk himmel. Kunne kanskje vært foruten det mørke helt nede til høyre.

Mvh, MF
Jan N.
Svart/hvitt med farger..den var ny! ;-)

Et hærlig bilde etter mitt syn!
Når du får orden på det tekniske skjønner jeg veldig godt at du vil ha dette på veggen.

JanJ
Torbjørn K.
Det enkle er ofte det beste! Liker dette.
Stine J.
Enkel og fin komposisjon. Liker fargenyansene på himmelen. Støy er nevnt, men bra dette! :-)
mvh Stine
Rune H.
Enig med Torbjørn!!!!
Rune :)
Ole Walter S.
Hei Ann, jeg synes dette blildet var FLOTT jeg.
Ole Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu