Fotballtrøye Fredag!
FotballtrøyeFredag!

Ta på fotballdrakt og vis din støtte til barn og unge med kreft.
Vi er alle på samme lag i kampen mot barnekreft.

Dette gjør vi for å vise vår støtte til barn og unge med kreft
og for å samle inn penger til livsviktig forskning.

Så enkelt kan du støtte barnekreftsaken:
Vipps 100,- til 705404
Ta på din favorittrøye
Del din #fotballtrøyefredag så når budskapet ut til enda flere.
Utstyr
  • Apple iPhone 13 Pro
  • -
  • Brennvidde2.7mm
  • Blender-
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger178
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1169125} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Gunnar F.
Selv du må jo skjønne hvorfor dette står uten kommentarer - man spøker ikke med en så alvorlig diagnose som barnekreft - en annen spiss med draktnummer 9 og samme fornavn er Gabriel Jesus på samme lag som Martin Ødegaard - jeg råder deg til å slette bildet.
Mvh Gunnar
Pål M. S.
Spøk? Nei nå må du sannelig sanse deg, Gunnar. Du har jo fullstendig overtenkt/overtolket her. Har aldri opplevd en kommentar så lang ut på jordet som dette, og har fått noen oppigjennom. Rett og slett skammelig og uempatisk.

Her fronter jeg en sak jeg brenner for, og for noe som har rammet barn og familien deres, i vår omgangskrets, slik at vi har sett konsekvensene, både når det har gått bra og ikke.

Hvis du hadde tatt deg bryet med og google Batistuta, så hadde du funnet en spiller som ga alt, i alle sammenhenger. En fighter, som også barna som er rammet av kreft er. Fightere.

Batistuta er kjent for sin ydmykhet og dedikasjon til familien. Til tross for sin suksess og berømmelse, forble han jordet og fokusert på sin lidenskap for fotball. Faktisk sa han en gang at han ville ha spilt gratis hvis det betydde at han kunne fortsette å gjøre det han elsket. Så dette er en spiller som nyter stor respekt, både som spiller og menneske.

Kunne ikke tenke meg en spiller som kunne fronte dette bedre.

Nei, nå må du begynne og tenke deg om før du gjør noe som helst, inklusive skrive kommentarer, og tolke andres meninger/synspunkter og tanker.

Roar B.
Må si jeg også ble mildt sagt overraska vedr. denne kommentaren din, Gunnar. Ikke minst med hensyn til hvilken oppmerksomhet kampanjen har blitt annonsert med både i forkant og nå på selve dagen. Så uttalelsen " spøker med.." er jo et direkte bomskudd, et sleivspark av uante dimensjoner for å holde meg innnafor fotballterminologien.
Sier en som også kjenner til den enorme påkjenninga med det å være i nettopp en slik situasjon.
SveinM M.
Saken er også på TV2-nyhetene nå. Bra tiltak, som støttes, ja! :)

(Forstår ikke den første kommentaren i det hele tatt)
Hans Petter S.
Helt flott å legge ut her ja! En viktig kampanje og hvis ditt innlegg med tilhørende info bare påvirker noen få av oss her inne inne til å fokusere på saken eller gi et lite bidrag, så har du lykkes!
Ble ingen billedkritikk av dette, men kun ment som litt støtte for at jeg synes dette var et viktig bidrag!
Pluss for Batistutadrakt, en glimrende spiller!
Pål M. S.
Takker, Roar, Svein og Hans P.
Godt og se at empatien og det og bry seg lever. Medmenneskelighet er heldigvis noe de fleste har med seg i bagasjen, selv om unntak finnes. Slår naturlig nok tilbake på de selv, disse få som mangler dette.
Gunnar F.
Viser til min kommentar på bilde dagen i forveien - også dette er fra torsdag!
Mvh Gunnar
Pål M. S.
@Gunnar, så kan du ro til årene knekker….bildet blir stående så lenge Foto.no eksisterer.
Gunnar F.
For å gi et fullstendig bilde av denne triste og alvorlige saken, må jeg supplere litt siden dette bildet blir stående. Jeg ser du i går slettet bildet fra kampanjen fra Barnekreftforeningen som ble frontet av Fotballforbundet og Martin Ødegaard og som var sentralt og vist på TV. Dette bildet ga jeg deg honnør for - godt tiltak! Dette opplyses for at betrakter skal få et riktig bilde av min troverdighet.
Jeg er ikke ukjent med kreft og de lidelser det fører med seg - også i nærmeste familie med tragisk utgang. Som en digresjon kan jeg nevne at jeg er av en idrettsfamile som er sterkt engasjert i idretten - min bror har til og med inntil nylig vært leder i Møre og Romsdal Idrettskrets hvor all idrett inkluderes - også fotballen.
Mvh Gunnar
Roar B.
"For å gi et fullstendig bilde av denne triste og alvorlige saken, må jeg supplere litt.." ser jeg du skriver og leser videre, prøver å finne noe som forklarer hvorfor du går så hardt ut i ditt første innlegg.
Dessverre. Ser kun en tåkelegging rundt noe som aldri burde ha stått på trykk. Og som blir stående. M.a.o. ennå ikke for seint å komme med en beklagelse for det som faktisk står. Og ikke som her, kun gå rundt grøten.
RoarB
Gunnar F.
Jeg står fullt og helt inne for det jeg har skrevet - har ikke behov for å søke støtte eller inngå forpliktende allianser her på foto.no - saken avsluttes for meg!
Pål M. S.
@Gunnar, så er det forunderlig at du kan opptre på denne måten når du har den erfaringen du har. Når man har opplevd og ha alvorlig sykt barn, gjør det at de fleste av oss får et perspektiv på livet, og alt rundt det.
Også respekt for engasjementet for slike som barnekreftforeningen, som kjemper en viktig kamp for de minste av oss. Fotballtrøyefredag er et flott tiltak for og synliggjøre engasjementet rundt barnekreft. At da noe da smører i hop kommentarer slik du gjør, viser vel bare at det fremdeles er en vei og gå for enkelte....

Din digresjon er tatt helt ut av sammenheng, og skjønner ikke hva det har med saken her og gjøre. Når du i tillegg lirer av deg en kommentar slik som på

http://fokus.foto.no/bildekritikk/bilde/1169189-bad-light...geoffset=0

viser det at du ikke har skjønt noe som helst, og mangler total selvinstinkt.

Første fredag i de neste årene vil jeg fortsatt fronte fotballtrøyefredag på samme måte som jeg alltid har gjort, og ikke la slike kommentarer som du serverer stoppe det.

#9
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu