Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1164746} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Arne S.
Vanskelig å se om gitteret er malt eller om det er der på ekte.
Mvh Arne
Gunnar F.
Takk Arne - litt lek i mobil appene Snapseed og Phtos
cape her utenfor Oslo Spektrum som endte opp i filtype png - litt bedre enn jpg - gitteret er ekte, men bruk av tilt funksjon for å endre perspektivet.
Mvh Gunnar
Øyvind H.
Hei Gunnar! Dette er vel flisene/mursteinene på Oslo Spektrum, som ble murt opp av firma murmester Rolf Holm i 1988-90. Fint sett og dokumentert og ekstra flott presentert med bildene, som vender hver sin vei. Ser ut til å være noe Picasso-inspirert over disse uttrykkene. Meget bra! Mvh Øyvind
Gunnar F.
Takk Øyvind - hyggelig - heldig du som kjenner til disse Holmene det være seg hatter eller mur - Picasso er mer kjent for meg :-)!
Mvh Gunnar
Øyvind H.
Hei igjen Gunnar! Alltid hyggelig å kommentere bildene dine, da det er prompte respons tilbake. Bildene du viser er slutten på en mer enn 100-årig industrihistorie. Alna Teglverk ble opprettet i 1896, lå ved Strømsveien i Oslo og ble senere flyttet til Nes på Romerike. Oslo Spektrum var en av de siste leveransene, før nedleggelsen rundt 1990. Mener å ha lest at mosaikken er utført av Guttorm Guttormsgaard i samarbeid med Søren Ubisch. Mvh Øyvind
Gunnar F.
Takk igjen - mobilen som oftest fra meg - imponert over dine kunnskaper om Oslo - lenge siden jeg bostedsadresse der!
Mvh Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu